6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Falkenberg – Malmö 9/8: MFF-dominans förväntas

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö FF ser ut att vara på väg att nå den nivå man kan förvänta sig sett till spelarmaterialet. Falkenberg är nästan alltid svårslagna men mot ett MFF i form är det få lag i den här serien som klarar att stå emot. Det mesta pekar mot en relativt klar favoritseger här.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet.. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Malmö FF har successivt blivit bättre och bättre under seriens gång och med den bredd och spets som finns i den här truppen talar allt för att man är i det absoluta toppskiktet av tabellen för att stanna.

Till den här matchen kommer man med sex raka allsvenska segrar och i Skånederbyt mot Helsingborg senast var det klasskillnad då man vann med klara 4-1. Därmed har man gjort totalt 15 mål på de fyra senaste seriematcherna.

Under inledningen av säsongen var man stabila defensivt medan anfallsspelet hackade något. I takt med att Ola Toivonen har kommat igång med matchandet har också det offensiva spelet lossnat.

Även Falkenbergs form är god då man är obesegrade i fem raka matcher. Visserligen har man kryssat fyra av dessa men man har definitivt visat att man är svårbesegrade. Senast svarade man för ytterligare en gedigen insats då man spelade 1-1 borta mot Hammarby i en match som man mycket väl kunde ha fått med sig tre poäng ifrån.

Det himmelsblå maskineriet har tuggat igång

Hasse Eklund gör ett väldigt fint arbete då resurserna han förfogar över i Falkenberg är minimala i jämförelse med kommande motståndaren MFF. Ur ett ekonomiskt perspektiv ska man inte kunna ha en chans i det här mötet men som väl är är Allsvenskan (ännu) inte så förutsägbar.

Malmö har visserligen tappat kapten Rosenberg till den här säsongen, men frågan är om inte den här upplagan är än mer komplett. Anfallssduon Ola Toivonen och Isaac Kiese Thelin osar klass (på den här nivån) och kompletterar varandra oerhört väl.

Jon Dahl Tomasson har satt en stabil grund en stark defensiv som nu har utvecklats till en lika väl fungerande offensiv. Ett MFF i form där bitarna i såväl defensiven som offensiven är på plats är förstås en otroligt tuff utmaning för Falkenbergs FF.

FFF har nyligen kryssat mot både IFK Norrköping, IFK Göteborg och senast Hammarby men för att rå på Malmö FF är känslan att det kommer behöva krävas än mer. Ett disharmoniskt MFF med stora skadeproblem eller vacklande form kan Falkenberg utan tvekan ta poäng mot. Men ett harmoniskt, formstarkt MFF som dessutom har kunnat rotera mer än de flesta andra lag och därmed torde vara fräschare än Falkenberg – nej då är det ytterst lite som talar för en skräll i det här mötet.

Vi rekar Malmö FF -1,5 hos Unibet till 2,08 gånger såsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Malmö FF -1,5
Odds: 2,08
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:30, söndag 9 augusti
TV: 
Stream: