Speltips Falkenberg Östersund 11/7

Speltips Falkenberg – Östersund 11/7: Ångestmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ångesten är total när Falkenberg och Östersund möter varandra i Allsvenskan – och från Falcon Alkoholfri Arena tar vi på Spelbloggare.se sida. Men vilken?

  Rygga vårt speltips hos Casumo!

Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Att dra alltför stora växlar efter sex omgångar, alltså en femtedel av serien, kan förstås bli missvisande. En sak som däremot kan antas och en känsla som blivit ännu starkare är att både Falkenberg och Östersund kommer få kriga hårt för att fixa kontrakten i Allsvenskan.

Just nu? Falkenberg på fem poäng, som tredjejumbo, och Östersund på fyra, som nästjumbo. Enbart Helsingborg har varit sämre.

Häromveckan stod ÖFK för deras i särklass bästa insats för spelåret när Kalmar FF besegrades med 2-1 på Guldfågeln Arena, men glädjen blev kortvarig när Mjällby därefter och senast kom på besök till Jämtkraft Arena och roffade hem hela potten via en 1-0-seger.

Hur tas då den här matchen an?

Falkenberg var bara minuter från att vinna över AIK på Friends Arena för nästan en vecka sedan, men de planerna sattes stopp för när solnaiterna kvitterade sent. Hur som helst var det ett betydande lyft från matcherna innan och de kan hoppas att den prestationen ger energi till den här fajten.

Jämn batalj – tro inte annat

Varken Falkenberg eller Östersund imponerar, med undantag för ett par matcher vardera, och det är blir ännu mer tydligt att de hör hemma i bottenstriden. Ser dem ganska jämnsvaga lag, spelare för spelare.

Givetvis ska då FFF räknas som favoriter med hemmaplansfördelen, men inte så stora som spelbolagen antyder att de ska ses som.

Talar till ÖFK:s fördel kan vara en eventuell vitamininjektion nu när huvudtränaren Ian Burchnall fått sparken. Det brukar kunna ge åtminstone en kortvarig, positiv effekt.

Visst borde i alla fall 25-30 punkter kastas över från ettan på övriga tecken?

Vi spelar därför dubbelchansen X2, vinst på spelet vid oavgjort eller ÖFK-seger, till 1,76 gånger såsen hos Casumo Sport.
Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få 300 kr freebet i bonus!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,76
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 15:00, lördag 11/7
TV: 
Stream: