Speltips Östersund Häcken

Speltips Häcken – AIK 22/7: 1X2-spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

BK Häcken ska räknas som stora favoriter inför deras möte med AIK på Bravida Arena – och oddsen för favoritprofetiorna är starkt lockande.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Underprestationer. Usla resultat. Skadeproblem. Ja, det fortsätter vara tufft för AIK och bättre blev det inte sedan 2-2-krysset senast borta mot Varberg BoIS, där motståndarna kvitterade från straffpunkten i slutminuterna.

Trots allt – kört är det knappast. Glappet upp till topp tre är på så lite som fyra pinnar och det kan inbringa en del hopp; flera tänkta toppkonkurrenter som svikit kraftigt under seriens inledande nio omgångar.

BK Häcken, då? De strax ovanför AIK i tabellen och blandar friskt i deras spel såväl som resultat. Varit snäppet bättre, i bådadelar. Men det är just det, ojämnheten, som ställt till det och hindrat dem från en bättre tabellposition.

Det är bara att se på de senaste matcherna:
Häcken – Hammarby: 3-0
Mjällby – Häcken: 3-1
Häcken – Elfsborg: 6-0
Östersund – Häcken: 2-2

Två topprestationer och två plattfall, med andra ord. Främst handlar det om hemma-/bortaplansfaktorn där tre av de fyra allsvenska hemmamatcherna vunnits och övrig slutat oavgjord, vilket var mot Malmö FF.

Oddsen på Häcken lockar

De två matcherna AIK spelat på konstgräs har förvisso vunnits, men i det stora hela är det knappast något lag som passar på underlaget och vi tror att de kommer få problem med ett BK Häcken som säkerligen vill få upp passningstempot.

Nu saknar de också flera nyckelspelare, liksom fallet varit den senaste tiden; däribland Kolbeinn Sigthorsson samt Nabil Bahoui. Hade varit nyttigt att kunna rotera mer friskt i startelvorna.

På hemmaplan har Häcken, vecka in och vecka ut, visat upp klassen medan AIK fortsätter stå och stampa. Bortamötet mot ÖFK kan de bara sopa av axlarna och försöka hitta tillbaka till spelet man hade när Elfsborg krossades dessförinnan.

2,26 gånger smeten för den raka ettan är mer än spelbart och det oddset erbjuds vi av Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få 100 kr i bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: BK Häcken vinner, rak etta
Odds: 2,26
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, onsdag 22/7 2020
TV: 
Stream: