Speltips Hammarby IFK Göteborg 20 juli 2020

Speltips Häcken – Hammarby 5/7: Virriga oddssättare

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Varken BK Häcken eller Hammarby har haft det lätt på sistone och det är med viss press de möter varandra under söndagseftermiddagen. Vi ställer oss frågan; vilket lag vinner? Här med speltips, de bästa oddsen och analys av matchen. Ryggar ni? 

  Rygga vårt speltips hos casumo!

Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tillbaka på vinnarspåret – utan att imponera

Det var med kniven mot strupen som Hammarby parerade och vann över Varberg BoIS hemma på Tele2 Arena i veckan. En insats som inte imponerade. Fortsatt oro över spelet. Men det är klart: treorna är det som räknas – och inte minst efter två allsvenska förluster samt den i Svenska Cupen-kvartsfinalen. Det behövde Hammarby!

Men när ska spelare som Paulinho, Muamer Tankovic och Darijan Bojanic få det att släppa? När ska man få försvarsspelet på plats? Det är några av diskussionsämnena inför det här tuffa bortamötet på Bravida Arena.

Men det är också ett BK Häcken som vill få det att lossna, som kryssat hela fyra matcher och ”bara” vunnit en. Senast blev det 0-0 mot Örebro SK. Sett till spelschemat fullt acceptabelt, men visst ska det finnas en växel till att sätta i?

Den man hoppas ska vara lagets offensiva nyckel är nyförvärvet från Norge, Alexander Söderlund. Han stod för matchens enda balja i den näst senaste matchen, där Helsingborg stod för motståndet, men blev liksom resterande av spelare på planen mållös mot ÖSK. Gott om potential det finns där.


Hammarby överskattas

Häcken ser kanske inte ut som en klubb för titelstriden, men väl för den om Europaplatserna och på pappret värderar vi dem bara strax bakom Hammarby. Väldigt marginellt.

Och det alltså mot ett Hammarby som inte fått det att lossna alls, som stått för flera plattmatcher – även om det blev en trea i veckan – efter varandra och där fjolårets frenesi och fart är blott ett minne. Då ser vi det som missvisande att de ska räknas som, vilket spelbolagen presenterar dem som, rätt klara favoriter.

Ja, det raka bortaspelet står i så lite som 2,45 gånger pengarna. Häcken snuddar på trippla insatsen. Det är siffror svåra att köpa som rättvisande.

Det är snarare att se som en vidöppen match på förhand och då är det på hemmaspelen vi finner spelvärdet.

BK Häcken +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – smakar fint till oddset 1,76 hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få 300 kronor i freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo Sport. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: BK Häcken +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 17:30, söndag 5/7
TV: 
Stream: