17 september 2018 Häcken Trelleborg

Speltips Häcken – Varberg 17/8: Klar favorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

BK Häcken måste gälla som favoriter inför matchen mot Varbergs BoIS i Allsvenskan. Vi rekar med odds inför måndagen den 17 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Fullt allsvenskt fokus är vad som gäller på måndagen, och mötet mellan BK Häcken och Varbergs BoIS har egentligen det mesta man kan kräva av en allsvensk match på förhand. Av lite olika anledningar är det här två lag som hade mått bra av en vinst.

BK Häcken såg länge ut att kunna smyga med i topp- och guldstriden, men ett par svaga resultat i fel lägen gjorde att man åter tappade mark. Det som skulle bli säsongen när man verkligen tog klivet har snarare blivit ett år när man återigen känner sig lite lurad av BK Häckens oförmåga att vinna när man ska.

Med det sagt är BK Häcken fortsatt ett mycket starkt lag, och en vinst här skulle ge bra förutsättningar inför fortsättningen.

Tänk på att lagen spelade mot varandra så sent som i senaste omgången, med en tung vinst för BK Häcken. Då slutade matchen 3-1 på bortaplan, och nu har man fördelen av att spela på hemmaplan. Rimligen innebär det ett större övertag för hemmalaget.

BK Häcken vinner

BK Häcken kommer till spel utan sin viktige målvakt Peter Abrahamsson, men nu har lånet från Watford, Pontus Dahlberg, kunnat träna ihop sig med laget och ska kunna spela från start här. Det gör att man egentligen inte blir sämre bakåt än vad man var tidigare. Det är två hyfsat likvärdiga målvakter, även om det finns en annan rutin och säkerhet i en spelare som Peter Abrahamsson.

I övrigt ska nämnas att Ali Youssef är utanför laget med en långtidsskada, och Andreas Alm får ta det i beaktande när han tar ut laget. Men det finns inga andra spelare som inte kan spela den här matchen som det ser ut nu.

Varberg har Daniel Krezic, en av lagets absolut bästa spelare, borta resten av säsongen med en knäskada. Det är också så att Joakim Lindner inte kan spela nu på ett bra tag. I övrigt finns det dock inga nya skador att fundera över.

Här borde rimligen hemmalaget vara det starkare laget, och på plast som underlag ska man kunna köra över ett lag som Varberg. Det kanske är dags för den första ordentligt stora förlusten för nykomlingarna?

BK Häcken vinner spelas till 1,53 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: BK Häcken vinner
Odds: 1,53
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 17 augusti
TV: 
Stream: