Speltips Hammarby IFK Göteborg 25 juni 2020

Speltips Hammarby – Falkenberg 5/8: Slaktdags

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter en trevande inledning har Hammarby trummat igång och kan mycket väl köra över Falkenbergs FF på hemmaplan den 5 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Hammarby gick in i säsongen som den stora guldfavoriten vid sidan om Malmö FF, men har inte riktigt lyckats leva upp till förväntningarna och de högt ställda kraven. Att kraven var så höga kan man ifrågasätta en aning med tanke på att man trots allt inte vunnit någonting på länge, men å andra sidan spelade man en fantastisk fotboll förra säsongen.

Just den fotbollen har lyst en hel del med sin frånvaro under säsongsinledningen, och kanske är det bristen på energi som varit allra tydligast. Det består dels i att en del energiska spelare inte längre finns kvar eller spelar på samma höga nivå, men det består nog också i det faktum att publiken inte finns på arenorna för att ge energi till spelarna.

Med det sagt ska Hammarby inte vara nöjda eller kunna ursäkta den svaga inledningen på säsongen. Med 16 poäng på tolv omgångar har man redan försatt sig i en situation där guldet känns ganska kört. Då är man ändå åtta i tabellen och får kanske försöka nå en Europaplats snarare.

I den här omgången väntar Falkenbergs FF, som harvar omkring i botten men som med ett par starka resultat på slutet gett sig själva lite, lite, lite luft nedåt och nu seglat upp över kvalstrecket. Men det här blir ett år med bottenstrid igen.

Falkenberg förlorar igen

Falkenbergs FF har visat sig vara ett svårslaget lag som gör det tungt, jobbigt och tufft för många topplag under året. Men det är samtidigt ett lag som har det svårare på bortaplan, som inte direkt älskar konstgräs och som dessutom har en bra bit upp till att vara på säker, stabil allsvensk nivå.

Nu möter man ett Hammarby som man förlorade med 2-0 och 6-2 mot under förra säsongen, och känslan är att vi nog kan landa i liknande siffror igen. Det ska vara skillnad på lagen.

FFF kommer till matchen med fyra raka matcher utan förlust, och har därmed en form som måste betecknas som ganska god. Men det är en helt annan sak att åka till Tele2 Arena och möta ett numera hungrigt Hammarby.

För på hemmaplan vet vi vad Hammarby ska kunna göra – och nu bör man ha revanschlusta efter poängtappet mot Helsingborgs IF senast. Här tror vi nog att det kan ta och lossna en del faktiskt.

Hammarby -1,25 (asian handicap) spelas till 1,82 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby -1,25 (asian)
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 5 augusti
TV: 
Stream: