Speltips Hammarby IFK Göteborg 20 juli 2020

Speltips Hammarby – IFK Göteborg 20/7: Målmarknaden

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Hammarby söker revansch från cupförlusten mot IFK Göteborg – och nu när de möter varandra i Allsvenskan. Från Tele2 Arena hämtar vi på Spelbloggare.se ett speltips från målmarknaden.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För mindre än en månad sedan skickade IFK Göteborg ut Hammarby i Svenska Cupens kvartsfinalrunda och även det var på Tele2 Arena. 1-1 stod det på tavlan efter 90 spelade minuter, för att Blåvitt senare i de 30 förlängningsminuterna var betydligt vassare och vann efter två fullträffar.

Efter att ha skickat ut Elfsborg därefter är de dessutom klara för final och kan med det fixa en Europaplats. Väl där väntar Malmö FF.

Hur som helst, i det stora hela har båda klubbar varit små besvikelser och ser vi till IFK Göteborg kommer de närmast från ett blekt 1-1-kryss hemma mot Helsingborg, där kvitteringsbaljan från motståndarna dessutom kom på stopptid.

Mycket bättre har Hammarby absolut inte varit och det i särklass med hänsyn till att de målats upp som guldkandidater. 11 pinnar på åtta matcher är helt enkelt ett alldeles för dåligt facit – men kanske håller det på att vända? Efter två raka utan vinst samt utan mål framåt, vände de och vann borta över Kalmar FF på Guldfågeln Arena förra veckan.

Målöverspel

När nivån på motståndet och i synnerhet deras offensiva kvalitéer höjts, då har Blåvitt haft det tufft att hänga med i svängarna. Undertecknad ser stora hål i det defensiva, medan det framåt i banan finns en hel del spets.

Lite samma visa är det för Hammarby; kvalitéerna i det offensiva, brister i det defensiva. Efter ett par matcher där man inte alls fick till det, lyckades de vända senast mot KFF och fortsättningsvis räknar vi med att stockholmarna kommer ta kliv framåt. Fart och fläkt direkt här?

Hos Betfair Sportbook får vi 1,85 x insatsen för att det totalt ska bli minst tre mål i matchen, alltså över 2,5 mål, och det är utan tvekan spelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair sportbook – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 1,85
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 19:00, måndag 20/7 2020
TV: 
Stream: