Speltips Hammarby IFK Göteborg 20 juli 2020

Speltips Hammarby – Östersund 14/6: Dagens bästa spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Östersund ska vara en munsbit för Hammarby i den allsvenska premiären på Tele2 Arena. Här tvekar vi inte en sekund på matchens storfavorit, samt ser den som fullt värd att syna till rådande odds. Söndagens bästa speltips?

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Mest sannolika: toppen mot botten

Hammarby är inte den klubb som starkast förknippas med titlar i Sverige, men har förutsättningarna sett bättre ut än vad de gör till spelåret 2020? Efter en alldeles suverän höst i fjol, skickliga fötter i truppen och en sylvass offensiv uppsättning menar flera att de är den främsta utmanaren till förhandsfavoriten, Malmö FF.

Gruppspelet i Svenska Cupen höjde dessutom tempen ytterligare på detta Hammarby. Tre matcher, tre vinster och en samlad målskillnad om 11-1. Motstånden stod Varberg, Brommapojkarna och GIF Sundsvall för.
Det i särklass mest intressanta av nyförvärv är av brassen Paulinho, som är en erkänd klassanfallare i allsvenska mått mätt. Om han får förbli skadefri, då kan det smälla rejält… Premiärsuccé att vänta, månne?

Förra året var det på vippen att Östersund åkte ur Allsvenskan. Nu har de fortsatt förlora viktiga pjäser och den ekonomiska biten är en ansträngning för klubben. Spelare för spelare ser de extremt anonyma ut. Avsaknad av spets därutöver. Riskerar absolut att dras in i en ny strid för kontraktet. Tränaren Ian Burchnall står inför en problematisk uppgift, att försöka få detta ÖFK att lyfta.

Premiärkross på Tele2 Arena – Hammarby mot tre enkla pinnar

En extremoffensiv i allsvenska mått mätt. Ett fantastiskt cupspel. En av de hetaste titelkandidaterna. Det har vi på ena sidan, i form av Hammarby. De blir onekligen att räkna med under säsongen – liksom i den här premiären.

Undertecknad tror inte att Östersund ska ha mycket att sätta emot på Tele2 Arena. De känns ytterst veka, saknar bredd och spets. En klubb som hamnat i gungning och vars allsvenska kontrakt ser ut att vara i stor fara, redan innan premiärerna är avverkade.

Gästerna hade under fjolåret en tendens att falla ihop totalt när det började blåsa motvind och HIF är ett lag som bara kör, kör och kör. Sänker sällan tempot eller stannar av.

Här har vi potential för premiäromgångens största siffror – och söndagens bästa speltips blir därför Hammarby -1,5 mål (asian handicap) till mycket fina 1,89 gånger smeten hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365- Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,89
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, söndag 14/6
TV: 
Stream: