Speltips Hammarby Sirius 11 juli 2020

Speltips Hammarby – Sirius 11/7: Fiaskot mot succén

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Kniven är hårt pressad mot strupen för Hammarby, vars formdipp blir allt värre – och nu ställs de mot utropstecknet Sirius. Det blir knappast en walk in the park…

  Rygga vårt speltips hos bet365!

Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvenskan 2020 är bara sex omgångar gammal, men har till fullo motsvarat förväntningarna. Framförallt har den bjudit på mängder av skrällar, överraskningar och floppar. Det höjer tempen inför vad som senare komma skall!

Extra spännande för denna match är att vi har två lag på helt olika sidor av myntet här – floppen Hammarby och succén Sirius. Utefter vilka kraven och målbilderna är för klubbarna.

På dessa sex matcher har Bajen enbart vaskat ihop sju poäng, får inte alls upp farten och är periodvis inte alls igenkännbara från fjolåret. Förra veckans bortamöte mot BK Häcken på Bravida Arena var en 90 minuters lång mardröm som landade i en 0-3-förlust. För drygt ett par veckor åkte stockholmarna dessutom ut ur Svenska Cupen.

När – om – ska det vända? Pressen ökar!

Sirius, då? Vilken totalsuccé! En succé som lämnar lite 2017-vibbar för klubben, även om det ännu är tidigt att sia vartåt det barkar. Hur som helst; efter premiärförlusten mot mästaren Djurgården, har de besegrat Östersund, Falkenberg samt Örebro SK, utöver kryss mot Göteborgsklubbarna, IFK Göteborg och BK Häcken.

För att understryka vilken succé det varit, är Uppsalaklubben på andraplatsen i serien. Vem kunde tro att det skulle se ut så sex omgångar in i kalaset?

Kapaciteten finns – men formen saknas

Om Hammarby får det att lossna, då är de av allsvenskt toppmaterial – med en offensiv slagkraft få konkurrenter kan jämföra sig med. Men det är bara att inse att de inte nått i närheten av denna, och de positiva indikationerna är få. Varken i resultaten eller spelet.

Då ska det finnas en ypperlig möjlighet för Sirius att stöka till det för hemmalaget, som bara vunnit en av deras sex senaste matcher, i huvudstaden. Vad motiverar då ett hemmaspel till odds under 1,70?

Sirius spelade bra i premiären, förlusten till trots, och har fortsatt på den inslagna vägen – med bättrade resultat. Tre vunna och två kryss därefter. Offensiv leverans och med målen fördelade på flera spelare. Det är alltid ett sundhetstecken.

Sirius +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – köper vi till 1,82 x insatsen hos Bet365.
Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sirius +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00, lördag 11/7
TV: 
Stream: