Speltips IFK Göteborg AIK 2 juli 2020

Speltips Helsingborg – AIK 12/7: Äntligen dags

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Helsingborgs IF har öppnat säsongen med sex raka matcher utan vinst, men kan nu ha bra slagläge inför mötet med AIK den 12 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en spektakulär inledning på den här allsvenska säsongen och känslan är att det finns många lag som har underpresterat å det grövsta. Faktum är att det finns väldigt få lag som är nöjda med sin inledning.

Om vi bara tar en snabb blick ut över tabellen kan vi nog notera att IFK Norrköping är synnerligen nöjda med sin säsong, och såklart att IK Sirius är nöjda med att finnas med i toppen efter så här många omgångar. Det är ett styrkebesked.

Vad som däremot oroar är att många storlag inte kommer upp i nivå, och det kan röra sig om allt från de regerande mästarna Djurgården till Helsingborgs IF. Det här var säsongen som skåningarna skulle etablera sig som ett säkert allsvenskt lag.

Men efter sex omgångar har man fortsatt ingen vinst och det är ett lite trögt spel som man bjudit upp hittills. Nu senast tog man en pinne borta mot Djurgården, och gjorde två mål framåt, någonting som förhoppningsvis kan bidra med islossning.

Men med 430 mållösa minuter har man nu hunnit slå sitt eget inofficiella rekord när det kommer till att inte göra mål framåt i Allsvenskan.

AIK imponerar inte

AIK å sin sida bygger om hela spelet inför den här säsongen, och det gör att Rikard Norling nu formerar sitt lag på ett helt annat sätt. Med man-man på varje spelare blir det en mer krävande fotboll som stänger dörren till ett par spelare.

Men resultaten har inte varit de bästa och AIK är nu ett lag för mitten av tabellen. Vinsten mot Hammarby i derbyt ger någon form av boost, men på det hela taget har man sett skakiga ut och släpper in för många mål.

Det som däremot är styrkan med det här spelsättet är att man är giftigare framåt.

Nu tror vi att Helsingborgs IF har en strålande chans att slå sig ur detta AIK, och efter tre raka matcher utan mål på Olympia tror vi att nollan spricker nu.

1X spelas till 1,90 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – få 100 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:30, söndag 12 juli
TV: 
Stream: