1 juli 2019 Häcken Hammarby Speltips

Speltips Helsingborg – Elfsborg 22/6: Klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns en stor risk att Helsingborgs IF åker på sin tredje raka förlust i Allsvenskan när IF Elfsborg gästar måndagen den 22 juni 2020.

  Rygga vårt spel från unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är dags för allsvensk fotboll igen den här måndagen, och det är minsann ingen dålig match som står på schemat. IF Elfsborg har öppnat säsongen starkt och går nu för att ta tre nya poäng på Olympia.

Vanligtvis brukar vi säga att IF Elfsborg inte är ett lag som vinner på gräs, men den här säsongen har man direkt visat att det är möjligt i och med vinsten borta mot IFK Göteborg i den första matchen.

Dessutom möter man ett lag som är väldigt formsvaga just nu, och som verkligen inte har fått en bra start på säsongen. HIF har två raka förluster, har noll gjorda mål och har dessutom släppt in hela sju mål redan nu.

Det ska också sägas att man har förtvivlat svårt att spela bra fotboll, inte minst i den egna offensiven där man i princip inte skapat en enda målchans under inledningen på säsongen. Det är ett svindlande svagt facit.

En ny förlust för HIF

Helsingborgs IF har också stora problem med skador inför den här matchen och även om man inte vill avslöja sin matchtrupp på förhand ser det ut som att Andreas Granqvist återigen får stå vid sidan om.

Det finns förhoppningar om att Mix Diskerud ska kunna spela från start, men det är knappast så att norsk-amerikanen orkar spela 90 minuter redan nu. Det är en spelare som verkligen hade behövts i det här laget.

IF Elfsborg tappade poäng mot Hammarby senast, men gjorde en bra match även där. Nu tror vi att man fortsätter på den inslagna vägen, och inser att man är ett bättre lag än HIF.

IF Elfsborg vinner spelas till 1,96 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IF Elfsborg vinner
Odds: 1,96
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 22/6
TV: 
Stream: