maif - sirius 16/8

Speltips Helsingborg – Mjällby 2/7: Ångest på Olympia

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Helsingborgs IF har en poäng och noll gjorda mål efter 360 allsvenska minuter. Nu väntar nykomlingen Mjällby AIF i Allsvenskan den 2 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går inte att undvika att prata om den spektakulärt usla inledning på säsongen som Helsingborgs IF har haft hittills, med noll gjorda mål och i princip bara ett fåtal ordentliga målchanser efter fyra matcher.

Olof Mellberg har blivit starkt ifrågasatt för sitt sätt att få ordning på laget från start, men själv har han snarare hintat om att man nu börjar se allt mer färdiga ut. Det är en lång process, som tar tid och som kommer att bli bättre med tiden. Får alla HIF-supportrar hoppas.

Men vad vi kan konstatera är att laget haft stora problem med skador under säsongsinledningen och det ser ut att fortsätta. Nu är skadeläget ljusare än på länge, men Andreas Granqvist lär inte spela mot Mjällby AIF, och det lär inte heller nyckelspelaren Joseph Ceesay göra. Det är två av startelvans bästa spelare utan tvekan.

Däremot gjorde Alex Timossi en stark insats sist, och har nu förlängt sitt lånekontrakt med klubben över resten av säsongen. Rimligen har han spelat till sig en startplats.


Mjällby AIF är på gång

Mjällby AIF tog en tung vinst hemma mot Hammarby i den senaste omgången och stod då för en väldigt stark insats. Nu är man på gång, och hoppas åka vidare på det vinnande spåret borta mot Helsingborgs IF.

En sak är säker och det är att det här inte är en nykomling som tänker ge upp på förhand. De är väl förberedda inför säsongen, har en stark trupp och kommer vålla problem för många lag under hela det här året. Den saken är helt säker.

Därför tror vi att det här kan bli en tuff uppgift för Helsingborgs IF igen – men nu måste det väl ändå ta och lossna målmässigt? Mjällby AIF väntas också spelas med David Batanero på mitten, vilket försvagar defensiven något. Men det gör å andra sidan bortalaget till mer bollförande i matchen – får vi förmoda.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 2/7
TV: 
Stream: