28 juni 2019 Örebro Helsingborg Speltips

Speltips Helsingborg – Örebro 23/7: Viktigt bottenmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Oerhört viktiga poäng står på spel i det allsvenska mötet mellan Helsingborgs IF och Örebro SK torsdagen den 23 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är många lag som verkligen inte presterat enligt förväntningarna under den allsvenska inledningen, men det finns också förväntade mitten- eller bottenlag som inte riktigt fått starten som de hade önskat sig.

Två sådana lag gör nu upp på torsdagen – när Helsingborgs IF får besök av Örebro SK på hemmaplan.

Inledningen på hemmaplan har inte varit den bästa för HIF, som har förlorat flertalet matcher och tappat alldeles för många onödiga poäng. Å andra sidan har årets enda vinst på nio försök kommit på hemmaplan – då hemma mot AIK.

Efter en riktig mardrömsinledning har Olof Mellberg fått någon form av ordning på sitt lag, och det går att se vissa förbättringar i spelet på sistone. Det kan man inte blunda för. Men senast mot Falkenbergs FF stod man återigen för en svag insats.

Örebro SK trivs i Helsingborg

Helsingborgs IF borta är vanligtvis en tuff bortamatch, men det finns ett par lag som har lyckats prestera bra på Olympias gräs sista åren. Senast vann Örebro SK faktiskt med hela 4-1 mot HIF när man spelade på skånsk mark exempelvis.

Dessutom ska man komma ihåg att bortalaget åker ner till Helsingborg med lite mer positiva tongångar i laget efter tre viktiga poäng hemma mot Mjällby AIF senast. Det gav lite nödvändigt andrum till tränaren Axel Kjäll, som nog hade kunnat börja hänga löst ganska snart annars.

Helsingborgs IF har i de sista matcherna fått klara sig helt utan mittbackar och har kört ytterbackarna Martin Olsson och Ravy Tsouka i mittlåset. Det lutar mot att det blir samma sak här, samtidigt som Olof Mellberg återigen har ett antal ytterligare spelare på sin skadelista. Det försvårar såklart för HIF att få till någon kraft framåt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,84 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,84
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, torsdag 23 juli
TV: 
Stream: