3 september 2018 Öster Falkenberg speltips Superettan

Speltips IFK Göteborg – Falkenberg 23/7: Västkusten möts

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Falkenbergs FF tappade poäng sent i den senaste matchen, och IFK Göteborg räddade poäng på övertid. Vi rekar när lagen möts den 23 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det som skulle bli säsongen där IFK Göteborg på allvar fick utväxling för sitt nya sätt att spela, och hela den ombyggnation som Poya Asbaghi har pysslat med sedan han skrev på för klubben, har varit klart mer långsamt än önskat.

IFK Göteborg har haft en stökig inledning på säsongen och har haft en hel del stolpe ut, men har samtidigt inte presterat enligt förväntningarna. Som det ser ut nu ser man ut att få det tufft att blanda sig i striden om Europaplatser.

Men senast såg det bättre ut när Blåvitt tog en poäng borta mot Hammarby – men i ärlighetens namn var mer förtjänta av tre. Då ska man ändå komma ihåg att laget kvitterade i slutminuterna och att man alltså kunde åkt hem utan poäng.

Det ska sägas att IFK Göteborg har fått klara sig utan anfallaren Robin Söder ett bra tag, och det har visat sig vara svårt att komma runt. Det är inte bara en bra spelare och lagkapten, det är dessutom en svårersatt spelare med tanke på hur alternativen i truppen ser ut.

Viktigt att ha med sig är att Jakob Johansson nu finns med i matchtruppen igen.

Falkenbergs FF är svårbedömda

Inledningen på den här säsongen har varit så märklig att man inte riktigt kan veta var man har olika lag – och Falkenbergs FF tillhör det skiktet av lag som vi inte riktigt har lyckats få grepp om redan nu.

Det är nämligen ett lag som blandar och ger i såväl prestationer som resultat, men det är också ett lag som har varit bra mot lite sämre motstånd. Om Falkenbergs FF möter ett lag på nedre halvan ser man till att skaka liv i matchen tidigt.

Nu var Falkenbergs FF väldigt nära en trepoängare sist, men tappade till 2-2 i slutminuterna mot Helsingborgs IF. Det var en stor besvikelse den gången. Nu kanske man kan skrälla i västkustmötet på Gamla Ullevi. Båda matcherna förra året slutade 1-1.

Falkenbergs FF +1,25 (asian handicap) spelas till 1,50 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Falkenbergs FF +1,25 (asian)
Odds: 1,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 23 juli
TV: 
Stream: