21 september 2019 IFK Göteborg Sirius Speltips

Speltips IFK Göteborg – IF Elfsborg 14/6: El Västico

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för ett riktigt fint derby direkt i den första omgången av Allsvenskan, när IFK Göteborg spelar hemma mot IF Elfsborg söndagen den 14 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen dålig längtan man har inför den första allsvenska omgången, som kommer att spelas på söndagen den 14 juni 2020. Det är då som man från myndighetshåll har givit grönt ljus till att spela seniora matcher runt om i landet. Det tackar vi för.

Men vad har det här inneburit, med en rekordlång försäsong?

Det kan man verkligen undra, men att det kommer att spela en stor roll kan vi räkna blankt med. På förhand är det inte lätt att lista ut vilket lag som kommer att gynnas eller missgynnas av det, men ha med det i bakhuvudet hela tiden.

IFK Göteborg gäller som favoriter hemma mot IF Elfsborg i sin premiär, men det här är två lag som är svåra att bedöma på förhand. Det är också en form av derby på västkusten vi har att göra med, med allt vad det kan innebära.

Men visst ska IFK Göteborg ändå gälla som favoriter på sin hemmaplan, alldeles oavsett? Nu har man dessutom någonting spännande på gång den här säsongen.

IFK Göteborg vinner – eller?

I dagarna blev det klart att Mattias Bjärsmyr ska spela för IFK Göteborg under den här säsongen och med det har Poya Asbaghi fått in den mittback som laget har suktat efter. Men man har också plockat in Jakob Johansson i vinter, och även en viss Alexander Farnerud. Det gör IFK Göteborg bättre i år.

IF Elfsborg har fått hem Johan Larsson, som tidigare varit lagkapten och som har en stark koppling till staden, området, klubben och hela ligan. Räkna med att han blir en injektion för det här bygget.

Men vad ska vi då förvänta oss? Med ingen publik på läktarna försvinner fördelen för IFK Göteborg och vi tror i stället på en tät historia. Det är precis det vi räknar med faktiskt.

X (oavgjort) spelas till 3,50 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:30, söndag 14/6
TV: 
Stream: