14 augusti 2018 Vidi FC Malmö FF speltips Champions League

Speltips IFK Göteborg – Malmö FF 2/8: Revansch i sikte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö FF lyckades på något märkligt vis halka bort sig själva från cupguldet i torsdags, men nu kan man ta revansch mot IFK Göteborg den 2 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider som gäller i den svenska fotbollen med intensiva matcher, och ett tätt spelschema, konstant hela tiden. Det har varit som allra värst för lagen som också tagit sig vidare i cupspelet och därmed spelat Svenska Cupen parallellt.

Två lag som verkligen har haft den saken hela vägen in i mål är IFK Göteborg och Malmö FF, som båda gick hela vägen till final. Finalen spelades i sin tur i torsdags, även det på Gamla Ullevi, där MFF såg ut att gå mot ett säkert guld.

Men Behrang Safari halkade i slutet av matchen och skänkte bort kvitteringen precis innan förlängning, där Blåvitt också var starkare mentalt och kunde vinna. Sett till matchbilden helt ologiskt, men sett till MFF-historien i Svenska Cupen fullt logiskt.

Nu kan vi mycket väl ha att göra med en motreaktion här och inte kommer MFF vilja tappa ännu en chans att tvåla till Blåvitt.

Utklassning kan vänta

På det hela taget är Malmö FF ett klart bättre fotbollslag den här säsongen – och det är en skillnad mellan lagen som snarare förstärkts i takt med att spelare fallit bort i hemmalaget. Robin Söder och Giorgi Kharaishvili kommer inte till spel här. Kanske rent av lagets två bästa spelare?

I Malmö FF kommer man förmodligen rotera en del och kanske måste Ola Toivonen inleda vid sidan om i den här matchen? Det återstår att se. Vad vi vet är att Oscar Lewicki och Sören Rieks är utanför truppen och att Arnor Traustason ska få starta igen efter sin skada.

Men här tror vi att Malmö FF sin vana trogen tar kommandot, och på Gamla Ullevi brukar man vara det bättre laget sett till de senare säsongerna.

Malmö FF vinner spelas till 1,83 gånger såsen hos Unibet. Ett fullkomligt givet spel sett till att man måste studsa tillbaka nu.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: MFF vinner
Odds: 1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:30, söndag 2 augusti
TV: 
Stream: