Speltips IFK Norrköping - Elfsborg 1 juli 2020

Speltips IFK Norrköping – Elfsborg 1/7: Guldfeeling redan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Elfsborg må fortfarande vara förlustfria i årets Allsvenskan, men den nollan i kolumnen lär spricka i samband med att de besöker serieledande IFK Norrköping på Östgötaporten. Här har vi en favorit att räkna med, samt med tillhörande speltips.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvensk dominans av Norrköping

När fyra omgångar är avverkade har IFK Norrköping, som på dessa matcher har full pott, redan sprungit ifrån övriga konkurrenter med en marginal om fem poäng till närmsta lag i Varberg BoIS och AIK.

Att detta per automatik skulle innebära att titeln kommer lösas vore förstås att ta ifrån tårna, men en bättre start kunde de inte ha önskat – prickfria själva och väntade toppkonkurrenter som fått grus i maskinerierna.

Och de som städats av? Det är Kalmar FF, AIK, Djurgården och Östersunds FK. Alltså två av de väntade titelutmanarna. Målskillnaden är 13-4, vilket visar på den dominans som visats upp under matcherna. Offensiven sprudlar, spelare som Christoffer Nyman, Sead Haksabanovic och Simon Thern hittat helt rätt.

Mer blandad kompott har det varit från Elfsborg, i prestationer och resultat. De må ännu inte ha förlorat en enda match, men tre av de fyra allsvenska sådana slutat oavgjorda. Förra veckan blev man även klara för Svenska Cupen-semifinal efter att BK Häcken besegrats i Göteborg.

Den match man kunde önskat mer från var möjligen den senaste, hemma mot Örebro SK, där slutsiffrorna skrevs 1-1. Samma match blev Samuel Holmén, som hittills fått agera inhoppare, utvisad och han kommer således inte finnas med som alternativ för tränaren Jimmy Thelin här.

Elfsborg väger för lätt

Det är klart att Elfsborg förtjänar respekt för att fortfarande ha undvikit att förlora en enda match samt succén i Svenska Cupen. Att de skulle höra hemma i en toppstrid ställer vi oss däremot emot och det visar även merparten av de allsvenska insatserna på. Vi tror inte att den första förlusten dröjer – nu kommer den.

Den briljans, inte minst offensivt, som IFK Norrköping har höjt upp dem till den kanske hetaste guldkandidaten. Kan AIK krossas med 4-1 på bortaplan och Djurgården med 3-0 hemma, då ska väl Elfsborg också kunna pareras? Och det utan superstora problem.

Till 1,68 gånger pengarna är det omöjligt att hålla fingrarna borta från det raka vinnarspelet på IFK Norrköping och oddset ställs ut av spelbolaget Betsson. Får vi lika bra betalt närmare avspark? Tveksamt.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – få upp till 1 000 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping vinner, rak etta
Odds: 1,68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, onsdag 1/7
TV: 
Stream: