Speltips IFK Norrköping - Elfsborg 1 juli 2020

Speltips IFK Norrköping – Kalmar FF 14/6: Dominans

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

IFK Norrköping inleder den allsvenska säsongen med att spela hemma mot Kalmar FF söndagen den 14 juni 2020 och äntligen är det dags.

  Rygga vårt speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en lång väntan men på säöndagen är vi äntligen tillbaka med fullt fokus på den allsvenska fotbollen – och vi står inför en säsong som kommer att bli svår att beräkna lite så här på förhand.

Men en sak som vi har lärt oss av andra ligor som har spelat inför tolktomma läktare är att de stora lagen alltid har en fördel – eftersom aspekterna från utsidan blir färre. Då är det sportslig kvalité som avgör och då kommer dominansen att vara tydligare.

En sak som är tydlig i svensk fotboll är att vissa plastlag verkligen kan dominera på sin egen hemmaplan, men sen ha betydligt svårare när man spelar på gräs. IFK Norrköping är utan någon som helst tvekan ett sådant lag.

Inför den här säsongen har man också köpt loss Sead Haksabanovic och lär därmed bli ännu hetare. IFK Norrköping hade i för sig honom i laget förra året med, men nu är han utköpt och tillhör klubben fullt ut.

Kalmar FF är svårslagna

Nu är det viktigt att ha med sig att Kalmar FF inför den här säsongen gjort sig av med Magnus Pehrsson och plockat in en viss Nanne Bergstrand som ny huvudtränare, med allt vad det innebär.

En sak som det innebär är att man blir ett stabilare lag, som är svårare att slå. Det vågar jag nästan lova. Det kommer dock inte vara borta mot IFK Norrköping som man ska rada upp sina vinster direkt.

IFK Norrköping är ett starkt hemmalag, trivs på platsen, är alltid starka i inledningen av säsongerna (i stort sett) om man får spela på konstgräs. Det gör att vi tror på att IFK Norrköping vinner den här matchen med ganska god marginal.

IFK Norrköping vinner spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping vinner
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:30, söndag 14/6
TV: 
Stream: