15 augusti 2019 Malmö Speltips

Speltips inför Malmö FF – Varberg 21/6: Full fart framåt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö FF eller Varbergs BoIS? Svaret på den frågan borde rimligen vara mesta mästarna MFF, som gäller som stora favoriter inför den 21 juni 2020.

  Rygga vårt spel från unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inledningen på den svenska fotbollssäsongen har varit nästan allting man kunnat begära, och det går inte att klaga på underhållningsvärdet i de två första omgångarna. Till helgen är det så äntligen dags för den tredje omgången och nu blir det intressant på allvar, när tabellen kan börja sätta sig lite på olika håll.

Det har också kommit besked om att Svenska Cupen – där Malmö FF är ett av lagen som tagit sig fram till kvartsfinal – och den ska spelas på torsdag. Alltså bara ett par dagar efter den här matchen. Det kan ha en viss påverkan på hur man formerar laget här.

Men för Varbergs BoIS gäller det nu att bygga vidare på den fina inledning som man har haft, där inte minst premiären mot Helsingborgs IF var ett bevis på att laget har någonting på gång. Jocke Persson har byggt ett lag med lojala, hårt arbetande spelare och det skadar minsann inte när man gäller som underdog.

Mjällby AIF, också det en nykomling, kom till Eleda Stadion i Malmö som klar underdog och la sig med hela laget i knät på sin målvakt. Det är nog inte den fotboll som Jocke Persson, före detta MFF-spelare, tänker sig inför den här matchen. Här kommer man att våga mer och det kommer såklart att öppna upp tillställningen.

Skador i hemmalaget

Nu är det visserligen så att Malmö FF har den starkaste truppen när det kommer till bredd i Allsvenskan, men man har ändå ett par skador som är värda att ha med sig. Jo Inge Berget är inte riktigt klar för spel vad det verkar, medan Marcus Antonsson (skadad i premiären) och Rasmus Bengtsson (nyligen opererad i knät) definitivt inte är med i den här matchen.

Å andra sidan finns det en väldig bredd och den startelva vi fick se mot BK Häcken i torsdags lär inte vara den som startar mot Varbergs BoIS. Den saken kan man vara ganska säker på.

Så vad kan vi förvänta oss av matchen?

Jo, känslan är att Malmö FF kopplar grepp och det kan förmodligen passa laget bättre att spela mot ett Varbergs BoIS som går framåt lite. Det gör att det här kan bli en svängig historia, och inte minst närkampsspelet kan bli en faktor på förhand.

Malmö FF -1,25 (asian handicap) spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  MFF -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:30, söndag 21/6
TV: 
Stream: