Speltips IFK Göteborg AIK 2 juli 2020

Speltips Kalmar – AIK 2/8: Skarpt läge direkt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bartosz Grzelak har tagit över som ny chefstränare, och första utmaningen blir Kalmar FF borta för AIK söndagen den 2 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är full fart som gäller i den allsvenska fotbollen, men inför den här helgens omgång har alla lag sånär som på cupfinallagen fått en hel vecka vila och möjlighet till att träna ihop laget med ett par ordentligt träningspass.

Samtidigt har det varit stormigt i en del klubbar, och sin vana trogen har AIK sett till att leda stormligan. För deras del har det skett en rockad på tränarposten, och Bartosz Grzelak har klivit in som ny huvudtränare.

Bartosz Grzelak var tidigare assisterande tränare till Rikard Norling under säsongen 2018 när man vann guld, och har på senare år varit verksam i U21-landslaget. Rikard Norling fick som ni säkert känner till sparken tidigare i veckan efter horribla resultat inledningsvis.

Nu är det ordentlig press direkt på Bartosz Grzelak, som med AIK nu återvänder till Guldfågeln Arena där han bärgade guld senast han var i klubben, alltså i sista omgången 2018. Det är press på axlarna som gäller direkt för Bartosz Grzelak, som lär ändra om AIK-sättet att spela betänkligt.

Kalmar FF är formsvaga

Inför den här säsongen valde Kalmar FF att gå tillbaka till grunderna och satsade på många hemmakära spelare, med starka kopplingar till klubben och en tränare som gärna jobbar med sådana. Nanne Bergstrand är också känd för sin starka organisation, men så här långt har det inte riktigt fått fäste.

Det ska sägas att Kalmar FF saknar sin bästa spelare i Viktor Elm, men resultatraden var egentligen svag redan innan det.

Kalmar FF har inte vunnit en match sedan Falkenbergs FF borta i den tredje omgången. Det är sannerligen inte vidare bra form för deras del.

Bartosz Grzelak kommer att försöka sätta press på hemmalaget här, men kan han verkligen sätta sin prägel så direkt? Det känns som att det här kan bli en tuff match.

AIK draw no bet spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AIK draw no bet
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:30, söndag 2 augusti
TV: 
Stream: