Speltips Kalmar - Elfsborg 13/7 2020

Speltips Kalmar – Elfsborg 13/7: Enkelt val

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi förutspår att Kalmar FF bryter deras förlustsvit och bjuder Elfsborg på årets första allsvenska förlust i samband med att de möter varandra på Guldfågeln Arena under måndagskvällen.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Starten på det allsvenska äventyret 2020 lovade mycket för Kalmar FF, som först stod för en hedervärd arbetsinsats mot IFK Norrköping i premiären – förlorade med uddamålet – och som därefter vann dubbla matcher, mot Helsingborg respektive Falkenberg, med en samlad målskillnad om 6-0.

Men vad är det som hänt sedan?
Djurgården – KFF: 5-0
Kalmar – Östersund: 1-2
Varberg – KFF: 1-0

Nu är Nanne Bergstrand och hans Kalmar tillbaka på Guldfågeln Arena, redo för revansch. För så illa som resultaten vill antyda har det väl inte sett ut?

Elfsborg har ännu inte förlorat i årets Allsvenskan, vunnit två och kryssat fyra matcher. Tre poäng ikväll skulle betyda att de kopplar kontakt med toppen, blir delad tvåa med utropstecknet Mjällby AIF och landar tre poäng bakom serieledande IFK Norrköping, som parallellt med denna match ställs mot Malmö FF.

Årets första förlust

Tre förluster i rad är alltid oroväckande, det är klart, men vi vill ändå påstå att Kalmar varit bättre än resultaten antyder och känslan är att de har mer att leverera kontra under fjolåret. Spelarna ser mer vältränade ut och hemma på Guldfågeln Arena kan de vara svårspelade. Här väntar årets blott tredje hemmamatch.

Elfsborg har sett mycket fina ut, det ska vi understryka. Alltså fortfarande förlustfria. Men nu finns det flera faktorer som talar emot dem; att matchen spelas på naturgräs, mot ett revanschlystet KFF och det täta spelschemat.

Boråsarna spelade så sent som under torsdagen 120 tuffa semifinalminuter i Svenska Cupen, där det till slut blev förlust mot IFK Göteborg. Trötta ben och huvuden efter det? Risken är betydande.

Spelbolagen påstår det här vara en femtio-femtio-batalj. Vi att KFF ska vara favoriter.

Därför spelas den raka ettan till 2,75 gånger pengen hos Betfair Sportbook.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få 100 kronor extra i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Kalmar FF vinner, rak etta
Odds: 2,75
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 19:00, måndag 13/7
TV: 
Stream: