14 augusti 2018 Vidi FC Malmö FF speltips Champions League

Speltips Malmö FF – AIK 25/6: Prioriteringar

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är tveksamt om Malmö FF och AIK tar den här cupkvartsfinalen på fullt allvar, med tanke på det heta spelschemat i Allsvenskan den 25 juni 2020.

  Rygga speltipset hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en intensiv inledning på den här allsvenska säsongen och för svenska lag har det varit tätt matchande redan från första start. Men som om det inte vore nog med det ska åtta av lagen nu spela kvartsfinal i cupen.

Två av dessa är storklubbarna Malmö FF och AIK, som är lottade att spela mot varandra, där MFF får spela på hemmaplan efter att ha slutat som bästa gruppetta i gruppspelet. Det ger en rimlig fördel.

Som om det inte vore nog med detta ska lagen spela mot varandra så sent som på söndag igen – men då är det ett allsvenskt möte i Stockholm som gäller. Det är alltså väldigt intensiva tider för rivaliteten mellan dessa båda lag.

AIK behöver vinna Svenska Cupen för att den vägen ta sig till Europa – eftersom man slutade som fyra i förra årets tabell. Det gör att det här är sista chansen till europeisk cupspel, såvida inte MFF eller Hammarby vinner cupen. Då får AIK den där platsen ändå.

MFF har inte vunnit sedan 1989

Det finns många intressanta saker att ta fasta på inför den här matchen, och att Malmö FF inte har vunnit en titel i cupen sedan 1989 är såklart en oundviklig sak att kommentera. Ofta har man dock åkt ut tidigt, och väl i slutspelet har man en förmåga att krångla sig en bit innan det blir förlust.

Dessutom har AIK inte vunnit i Malmö sedan 1996 och det är också en svit som kommer att bli tung att försöka vända på just den här gången. Det är vår absoluta känsla.

Anders Christiansen, den bästa spelaren på svensk mark just nu, kommer troligen att spela från start igen. Han är nämligen avstängd i Allsvenskan på söndag och kommer därmed inte behöva vilas.

Hur lagen tänker med vila i övrigt återstår att se, men det är helt klart fördel MFF här.

MFF vinner spelas till 1,83 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: MFF vinner  (ordinarie tid)
Odds: 1,83
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:15, torsdag 25/6
TV: 
Stream: