6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö FF – Djurgården 1/7: Desperation

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö FF och Djurgården har tappat för många poäng redan nu, och behöver en trepoängare inför toppmötet i Allsvenskan den 1 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen rast och ingen ro som gäller för de allsvenska lagen, med matcher var och varannan dag känns det som. Vi som älskar svensk fotboll kan inte ta och klaga på det här, eftersom det öppnar för tv-tittande mest hela tiden. Som man har längtat.

Men redan efter fyra omgångar kan vi konstatera att det i tabellen börjar ske vissa skiktningar, och det kan vara så att tåget går tidigt för ett par av de guldaspirerande lagen. Malmö FF är det tydligaste exemplet.

Inför säsongen gick skåningarna sin vana trogen in som guldfavoriter hos spelbolagen, men man har inte levt upp till förväntningarna. Ett par slarviga poängtapp har gjort att man nu står på sex poäng efter fyra omgångar. Nu är man visserligen obesegrade, men det är snarare antalet poängtapp (och sättet det har skett) som är det väsentliga i det här.

Däremot kommer man i matchen mot Djurgården att ha tillbaka sin bästa spelare Anders Christiansen igen, efter att han varit avstängd mot AIK. Det gör att det är ett klart bättre MFF som tar sig an den här matchen. Ola Toivonen närmar sig spel, men det är oklart om han är redo för att vara i matchtruppen här. Det blir också en välbehövlig injektion.

Däremot ska man ha med sig att Rasmus Bengtsson är skadad, och efter knäoperationen för två veckor sedan får man vänta ett bra tag till innan han kan matchas i skarpt läge.

Djurgården har goda minnen

Som bekant var det Djurgården som knep SM-guldet under förra säsongen, och hela grunden till vinsten lades i Malmö med ett par omgångar kvar att spela. Trots att man var det klart sämre laget spelmässigt vann man en klassisk match med 0-1 och Tommi Vaiho blev matchhjälte som räddade en straff.

Det gör att djurgårdarna tar sig till Malmö med gott mod, och de vet precis hur man ska göra för att såra Malmö FF på bortaplan. Men det är en tuff utmaning som väntar för laget.

Nicklas Bärkroth finns inte med i truppen, men i det stora hela är det en stark DIF-trupp som tar sig an den här matchen och fortsättningen.

Vad man kan konstatera är dock att man har förlorat två matcher hittills, varpå även Djurgården står på sex poäng. Det blir alltså lite av ett vägskäl den här matchen och för båda lagen handlar det om att försöka ta den där trepoängaren. För i toppen rycker IFK Norrköping. Nu står laget redan på tolv poäng.

Malmö FF trycker ofta på när man spelar på hemmaplan, och det ser vi framför oss nu också. MFF över 5,5 hörnor spelas till hela 2,08 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: MFF över 5,5 hörnor
Odds: 2,08
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 1 juli
TV: 
Stream: