6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö FF – Hammarby 23/7: Allsvensk stormatch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns två lag som behöver tre poäng inför mötet mellan Malmö FF och Hammarby i Allsvenskan torsdagen den 23 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en spännande inledning på den här allsvenska säsongen, där känslan är att det finns ett antal lag som inte riktigt har varit förberedda. Med ett så tätt matchande som det har varit från start har det också inneburit stora problem.

För flera av guldfavoriterna inför säsongen har inledningen varit direkt svag – och då främst för Hammarby och Malmö FF. Det var de två huvudsakliga favoriterna som spelbolagen valde att peka ut inför säsongen.

Men Malmö FF har inte fått till spelet under sin nye tränare Jon Dahl Tomasson, och Hammarby har inte fått till den fina offensiv som man hade förra året. Stefan Billborn har rent av blivit lite kritiserad trots att han har höjts till skyarna tidigare år.

Nu är det så att båda lagen skulle må oerhört bra av tre poäng – medan det lag som förlorar kan hamna i en minst sagt prekär situation.

Malmö FF är svagare hemma

På sina 31 senaste hemmamatcher ska man komma ihåg att Malmö FF har vunnit 23, har sju oavgjorda och bara en förlust. Det är i sig ett väldigt starkt facit, och det är också ett bevis på att man är svåra att stoppa hemma på Eleda Stadion i den allsvenska kontexten.

Men redan den här säsongen finns det flera poängtapp – och inte ens hemma mot nykomlingarna Varbergs BoIS kunde man vinna komfortabelt.

En viktig sak att ha med sig är att MFF också kan sakna ett par viktiga spelare här. Arnor Traustason lär inte finnas med i truppen, och definitivt inte i startelvan. Förutom redan tidigare skadade spelare som Rasmus Bengtsson och Lasse Nielsen kan backlinjen sakna Oscar Lewicki och Anel Ahmedhodzic som båda stod över onsdagens träning.

Hammarby fortsätter att snubbla sig framåt och saknar nu även mittfältaren Jeppe Andersen i den här matchen. Det kommer att vara ett tapp.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 23 juli
TV: 
Stream: