6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö FF – Norrköping 13/7: Toppmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

IFK Norrköping går som tåget i den allsvenska fotbollen och har nu guldläge borta mot Malmö FF måndagen den 13 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är skarpt läge i den allsvenska fotbollen inför den sjunde omgången, där en del menar på att det faktiskt kan bli tal om ett guldryck redan nu. Visst, det finns andra lag än de stora elefanterna som smugit med i toppen, men IK Sirius och Mjällby AIF ska såklart inte ha någonting med guldet att göra.

Ett lag som däremot kan ha med guldet att göra – och som gäller som klara favoriter efter sin starka inledning – är IFK Norrköping som bara tappat poäng i en match. När övriga storklubbar haltar radar man upp vinst efter vinst.

IFK Norrköping har dessutom ett antal formstarka spelare, och det är samtidigt ett kollektiv som verkligen fungerar bra ihop. En sån spelare som Simon Thern har även han fått en nystart den här säsongen och känns hetare än på väldigt länge.

Samtidigt är det alltså flera stora klubbar som har svårt att leverera – och inte minst Malmö FF är en besvikelse så här långt. Nu har Jon Dahl Tomasson visserligen lyckats ta laget till cupfinal, men pressen är ändå stor på dansken efter två (!) vinster på sex omgångar i Allsvenskan.

En tät historia

Samtidigt är det här ett läge som Malmö FF borde gilla och som passar klubben. Det är en klubb som brukar steppa upp i stora matcher, och inte minst i Europa har vi fått se det under många år.

Nu har man dessutom fått in Ola Toivonen i laget, och det mesta pekar även på att Anders Christiansen kan spela den här matchen. Eftersom Sören Rieks spelade stora delar av cupsemifinalen senast är det också en spelare som vi kan räkna med här – och som verkligen stärker MFF.

Malmö FF och IFK Norrköping har en tendens att spela täta matcher, men här måste MFF verkligen steppa upp i ett trängt läge.

MFF draw no bet spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: MFF draw no bet
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 13 juli
TV: 
Stream: