6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö FF – Örebro SK 12/8: Ofta enkla tre poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Malmö FF har för vana att vinna ganska bekvämt mot Örebro SK, men saknar nu ett par tongivande spelare inför mötet i Allsvenskan den 12 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvenskan är tillbaka och det finns ingen anledning att inte ratta in kanalerna för onsdagens matcher, som återigen har potential att bli underhållande. På Eleda Stadion i Malmö ska hemmalaget MFF jaga sin åttonde raka allsvenska vinst hemma mot Örebro SK.

Ja, du läste rätt. Inför den här matchen har Malmö FF alltså sju (!) raka vinster och fortsätter nu att imponera i match efter match. Vinsterna har också kommit på lite olika sätt, som känns som ett bevis på att det här laget har någonting alldeles extra i sig.

Örebro SK är sin vana trogen placerade strax under mitten i den allsvenska tabellen, men det är tätt neråt och med flera andra lag som kommit igång gäller det nog att få igång formen mer frekvent snart. Annars riskerar man att blandas in i bottenstriden på allvar.

Malmö FF har nu vunnit fyra raka allsvenska möten med Örebro SK, och hemma på Eleda Stadion är man ofta sylvassa mot närkingarna. Senast ÖSK tog poäng nere i Malmö var säsongen 2015.

Handikappspel på MFF

Malmö FF har på senare tid fått klara sig utan en rad viktiga spelare, och inte minst i mittförsvaret har man fått tänka om lite. Först gick Rasmus Bengtsson sönder precis innan säsongen, men det räddade man genom att ge Lasse Nielsen startplatsen han hade förra året också. Det skötte dansken galant fram till att han åkte på en skada mot Mjällby AIF i Svenska Cupen.

Då fick man släppa in Oscar Lewicki i handlingarna, men då han också gick och blev skadad har man i tre raka matcher spelat mot Franz Brorsson i mittlåset intill Anel Ahmedhodzic. Det finns en stor chans att så blir fallet här också då båda imponerat stort, inte minst tillsammans.

Annars ska sägas att lagkaptenen och nyckelspelaren Anders Christiansen är avstängd, och Isaac Kiese Thelin likaså. Jo Inge Berget har galen form och lär starta. Han har nu gjort mål i fem raka allsvenska matcher. Men hur Jon Dahl Tomasson formerar laget i övrigt är oklart. Troligen får Ola Toivonen en viktig roll när två andra nyckelspelare är borta med avstängningar.

Om vi jämför skadeläget med det i Örebro SK ser det betydligt tyngre ut för MFF, då Axel Kjäll ser ut att kunna formera precis den startelva han vill. Men frågan är om det räcker här och nu?

Malmö FF -1 spelas hur som helst till 1,89 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Malmö FF -1
Odds: 1,89
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 12 augusti
TV: 
Stream: