maif - sirius 16/8

Speltips Mjällby – BK Häcken 12/7: Hur trötta är laget?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Mjällby AIF fick sämsta tänkbara uppladdning i torsdagens cupsemi, och möter nu BK Häcken på hemmaplan i Allsvenskan den 12 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider i den svenska fotbollen och spelschemat duggar oerhört tätt för nästan samtliga lag. Så här långt har det spelats matcher två gånger i veckan och lagen som spelat hela tiden har verkligen fått anstränga sig.

Mjällby AIF är ett av lagen som spelat match hela tiden, eftersom man parallellt med den allsvenska fotbollen både spelat kvartsfinal och i torsdags även cupsemifinal. Det gör att man alltså har två extra matcher i benen.

Som om det inte vore nog med det hade man också den stora oturen att åka ut mot Malmö FF i torsdagens cupsemi – efter 120 minuters tuff försvarsfotboll och sedan en straffläggning. Det lär ha tagit ordentligt på både kropparna och skallarna på samtliga spelare.

Nu är frågan om laget kan ladda om? På läktarplats på Strandvallen satt Andreas Alm för att studera motståndet, och kanske kunde han ta med sig något viktigt? En sak ska man dock ha med sig och det är att Mjällby AIF roterar betänkligt mellan matcherna.

BK Häcken har kommit igång

Efter en lite skakig inledning på säsongen har BK Häcken kommit igång på allvar, och en hel del beror det på att nyförvärvet Alexander Söderlund nu är inne i laget efter sin skada. Det är en spelare med en oerhörd fysisk närvaro.

Han påminner en del om Jacob Bergström i hemmalaget, och där kan vi nog ha en ordentlig duell mellan två kraftfulla anfallare att följa i den här matchen.

BK Häcken visade med sin vinst mot Hammarby häromsistens att man är ett lag som kan slå precis allt motstånd, och det återstår att se om det här kan bli nästa sådan match för deras del. Men på gräs har man vanligtvis det ganska tufft att få igång sitt starka spel.

Båda lagen göra mål spelas till 1,86 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – få 100 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,86
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, söndag 12 juli
TV: 
Stream: