Speltips IFK Norrköping - Elfsborg 1 juli 2020

Speltips Norrköping – AIK 26/10: Trendbrott i Allsvenskan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

De två formstarkaste lagen i ligan drabbar samman på Östgötaporten den 26 oktober 2020 när IFK Norrköping ställs mot AIK i jakten på EL-platserna.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Jakten på de åtråvärda Europaplatserna fortsätter för Norrköpings del när de tar emot AIK på måndagskvällen. Det är ofattbara fyra lag som ligger på 39 poäng i skrivande stund och Häcken på andra plats med 40 poäng. Varje poäng i de omgångar som återstår kommer såklart att betyda oerhört mycket när det är så jämnt.

Trots att AIK infinner sig på en elfteplats i tabellen så är det med tanke på lagens form en potentiell höjdarmatch. AIK och Norrköping är kanske ligans två formstarkaste lag just nu så det är svårt att utläsa någon direkt favorit. AIK är uppe på säker mark nu efter att ha harvat runt så lågt som på 14:e plats mitt i säsongen men lär inte lätta på gasen för det.

AIK har verkligen lyckats vända sin säsong efter det att man sparkat Rikard Norling på tränarposten och hämtat in en rad vassa spelare under transferfönstret i sommar. De har fyra raka vinster i protokollet och innan det var det ett likaresultat mot Malmö, vilket ändå får ses som starkt. Stockholmarna har bara släppt in ett enda mål på de senaste fem matcherna, trots att motståndet inte har varit det vassaste så är det ändå en imponerande siffra.

Norrköping går som sagt också väldigt bra just nu, tre raka vinster mot Djurgården, Sirius och Varberg nu senast gör att man är en av favoriterna till att ta en av europaplatserna vid säsongens slut. Precis som i AIK:s fall så är det ett likaresultat mot Malmö precis innan som förstör deras streak av vinster.

En av säsongens tuffaste bortamatcher

Att åka till Östgötaportens konstgräs är en av de absolut tuffaste uppgifterna som man kan ställas inför i Allsvenskan och trots AIK:s fina facit så kommer motståndet ändå att bli något helt annat på måndagskvällen.

Det ska mycket till för att stockholmslaget ska kunna plocka med sig poäng hem mot ett Norrköping som är taggat till tänderna och i ett väldigt spännande tabelläge. Många kan nog överskatta AIK här just på grund av hur deras matcher sett ut på senaste, men ett svagt IFK Göteborg, Östersund och Mjällby är inte riktigt av samma kaliber.

Resultatet hemma mot Hammarby där de vann derbyt med 3-0 är såklart imponerande men då hade Bajen spelat EL-kval innan också ska man ha i åtanke. I och med AIK:s facit under de senaste matcherna så är oddsen på Norrköping kanske högre än vad de borde vara vanligtvis vilket gör det intressant att kika på en rak etta i matchen. För 2,08 gånger pengarna hos Casumo känns det helt klart som ett spelvärt alternativ.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping vinner
Odds: 2,08
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, måndag 26 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: