21 september 2019 IFK Göteborg Sirius Speltips

Speltips Norrköping – Göteborg 6/7: Vägskäl

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

IFK Norrköping kan koppla ett ordentligt grepp tidigt i guldracet om man vinner hemma mot IFK Göteborg i Allsvenskan den 6 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har bara spelats snart sex omgångar av den allsvenska säsongen, men det går redan nu att urskönja vilka lag som verkligen har prickat formen så här i inledningen av året. IFK Norrköping är det stora laget som fått en bra plankträff direkt.

Efter fem omgångar står man på fyra vinster och ett kryss, och detta efter en överraskande svag insats mot IF Elfsborg senast. Det är annars ett lag som man borde kunna slå med tanke på att även bortamatcherna mot det laget spelas på plast.

Men hur som helst väntar nu nytt möte med ett svårspelat lag från västkusten, och då är det IFK Göteborg som står för motståndet.

IFK Göteborg hade en tung start med vinst mot IF Elfsborg på hemmaplan i den allra första matchen för säsongen, men därefter har man fått ordning på det mesta och har nu radat upp ett par vinster. Det som sticker ut är lagets oförmåga att dominera matcherna tidigt, men man har å andra sidan en otrolig förmåga att faktiskt vinna till slut.

Totalt har man varit i ledning runt fem minuter i Allsvenskan, efter att ha avgjort sina matcher väldigt sent. Nu senast var det Sargon Abraham som såg till att ge tre poäng till sitt lag i klassikermötet med AIK på Gamla Ullevi.

En tät historia

Det här är annars ett möte som brukar bli jämnt och inte sällan kan lagen vinna även när de varit nederlagstippade. På det hela taget är det i princip vinst varannan gång för IFK Göteborg och IFK Norrköping.

Vad gäller skador är det oroväckande för bortalaget att man nu får klara sig utan Robin Söder resten av säsongen. Det är inte bara lagets lagkapten, det är också en av de bättre spelarna offensivt. Det är kanske rent av den enda renodlade anfallaren att använda som spets.

Nu pratas det om ersättare och en viss Linus Hallenius kan vara på väg in, om allt vill sig väl, men det är å andra sidan tidigt än och fönstret är inte öppet. IFK Göteborg har en del annat att laborera med längst fram, men visst hade man velat ha Marcus Berg tillgänglig? Men han valde som bekant att förlänga med Krasnodar i stället för att vända hem till Allsvenskan.

På plasten bör hemmalaget vara för starka. IFK Norrköping att vinna spelas till 1,64 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping vinner
Odds: 1,64
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 6 juli
TV: 
Stream: