Speltips Norrköping – Mjällby 3/8: Press på axlarna

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.IFK Norrköping är inte längre i serieledning, men har en match till godo på MFF inför mötet med Mjällby AIF måndagen den 3 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte varit en dålig säsong så här långt för , som varit det allsvenska lag som har sett allra mest färdiga ut under inledningen på den här säsongen. Det som varit ett speciellt år har varit någonting som IFK Norrköping lärt sig att hantera direkt.

Det gör att IFK Norrköping efter elva omgångar bara står på en förlust, och dessutom radat upp vinster under en längre period. Det innebär också att man tagit väldigt många poäng inledningsvis – och att det gjort att man kopplat ett grepp om en topplacering.

Men på slutet har formen inte varit fullt så bra hos IFK Norrköping, som nu är jagade av ett formtoppade Malmö FF, som nu står på fyra raka vinster. Det gör att MFF är förbi i tabellen, om än med en match mer spelad än vad IFK Norrköping har.

Nu spelar IFK Norrköping mot ett Mjällby AIF som man inte har spelat mot sedan 2014, och det var egentligen ett år innan det att Peking på allvar blev en konkurrent om guldet och topplaceringar igen.

Mjällby AIF är svåra

IFK Norrköping har varit starka på hemmaplan under hela säsongen och har bara tappat två poäng på sin egen konstgräsmatta. Just att det är konstgräs är en stor fördel för IFK Norrköping, som lärt sig att hantera det underlaget och den typen av fotboll på ett bättre sätt än många andra.

Därför måste man i stort sett gälla som favoriter i alla matcher där man spelar på sin egen hemmaplan.

Mjällby AIF är i för sig inte ett dåligt lag på plastbaserat underlag, men nu är formen inte den bästa och det sura poängtappet mot Kalmar FF svider förmodligen fortfarande. Kan laget studsa tillbaka här och nu? Det känns ärligt lite tveksamt.

Över 2,5 mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,65
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, måndag 3 augusti
TV: 
Stream: