5 juli 2019 LA Galaxy Toronto Speltips

Speltips och odds: Hur sannolikt är det att Zlatan Ibrahimovic går till Hammarby?

Zlatan Ibrahimovic har de senaste dagarna tränat med Hammarby på Årsta i Stockholm, och nu finns det odds på att anfallaren ska skriva på för Bajen i sommar.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Just nu sitter Zlatan Ibrahimovic på ett kontrakt med AC Milan som sträcker sig fram till sommaren, och därtill finns det en option om att förlänga avtalet med ytterligare en säsong.

Men enligt uppgifter ska det inte riktigt vara aktuellt för Zlatan Ibrahimovic, av en rad olika anledningar. Den privata situationen är såklart en viktig del, och det faktum att familjen nu har bosatt sig i Stockholm väger såklart tungt. Samtidigt har coronan slagit klorna i det italienska samhället på ett sätt som får svallvågor under lång tid framöver. Var så säker.

Dessutom ska man komma ihåg att Zlatan Ibrahimovic är en spelare som drivs av sin hunger att vinna, och kanske är det så att han har tröttnat på den dåliga miljön i AC Milan? En hel del tyckare är åtminstone inne på det spåret.

Sportmediaset – en källa som inte är rädd för att klicka på publiceringsknappen – menar nu att Zlatan Ibrahimovic på allvar överväger att gå till Hammarby redan i sommar. Anledningen är att Zlatan Ibrahimovic nu bosätter sig i Stockholm, men inte riktigt är redo att lägga ner karriären än.
Annons:

Odds: Zlatan till Hammarby

Så vad är oddsen på att Zlatan Ibrahimovic ska skriva på för Hammarby? Just nu har Zlatan Ibrahimovic tränat med klubben i ett par dagar, och dessutom är han som bekant delägare sedan sent förra året. Ungefär en fjärdedel av klubbens aktier finns i den gode Zlatans ägo.

Hos Unibet och Betsson, som båda är kopplade till Kindred Group, kan du spela på Zlatan Ibrahimovic att skriva på för Hammarby inför hösten till 4,00 gånger pengarna. Det är alltså 25 % chans att Zlatan Ibrahimovic skriver på för Hammarby – är spelbolagets egen bedömning.

Rygga spelet hos Unibet – registrera dig och få upp till 2 000 kronor bonus här!
Är det här värt att spela på? I våra ögon finns det helt klart ett spänningsvärde i det här. Det faktum att Zlatan Ibrahimovic så tydligt vill distansera sig från Malmö stad och Malmö FF är en faktor som man inte får glömma i sammanhanget. Det kan rent av vara en form av hämnd som vi nu skådar från den långe anfallaren.

4,00 gånger pengarna i dessa tider är bra spelvärde, med tanke på vad som finns att tillgå. Men samtidigt är det inte smashläge. Den som vill ha en liten spänningspeng kan backa 4,00 gånger pengarna på Zlatan Ibrahimovic till Bajen. Den saker är säker.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500 % upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Zlatan Ibrahimovic klar för Hammarby
Odds: 4,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 23:00, 11 augusti

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: