Speltips Kalmar - Elfsborg 13/7 2020

Speltips Östersund – Kalmar 17/8: Osexigt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Östersunds FK tar sig an Kalmar FF i en match som inte känns så sexig på förhand. Vi rekar med odds i Allsvenskan den 17 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvenskan i fokus, och när det spelas fyra matcher den här måndagen är det nog många som zappar förbi matchen mellan Östersunds FK och Kalmar FF. Låt oss lite vänligt, och försiktigt, konstatera att det kanske inte är den allra sexigaste tillställningen.

För det första är det här två lag som cementerat sina platser i botten, och som enligt vår bedömning lär vara kvar där under stora delar av säsongen. Det är nämligen inga lag som sprudlar i sin offensiv, och det är inga lag som har spelare som på ett individuellt plan eller eget initiativ kan ta och lösa den här situationen.

När man spelade mot varandra i omgång fem var det Östersunds FK som bortaslog Kalmar FF med 1-2 i en speciell match. Nu är det andra förutsättningar som gäller, och Östersunds FK bör ha en fördel av att kunna spela på sin hemmaplan med plast som underlag.

Kalmar FF spelar fortsatt sin fysiska fotboll, där inte minst fasta situationer är en viktig del. På slutet har man fått lite bättre utdelning på det, och har bland annat två raka utan förlust nu. Där ingår en tung vinst mot BK Häcken som gav lite hopp inför framtiden.

Odds på Allsvenskan

Östersunds FK har länge haft Simon Kroon på skadelistan, och enligt rapporter närmar han sig comeback. Det är dock lite oklart exakt när han kan finnas med igen, men låt oss konstatera att han kan behövas. Med sin irrationella spelstil är han en spelare som hela tiden kan hota. Den typen av spelare växer inte riktigt på träd i eller kring Östersunds FK.

I övrigt har man inga större skadeproblem att tala om och Östersunds FK kan med andra ord formera en startelva lik den som får betecknas som lagets bästa. Det går att jämföra med bortalaget, som har ett par riktigt tunga namn borta.

Det är å andra sidan inga nyheter, men det säger sig själv att laget försvagas a att Nils Fröling, Henrik Löfkvist och Geir André Herrem inte finns med i truppen. Det gör laget sämre, och det ger Nanne Bergstrand färre alternativ.

Det här är inga lag som kör över sina motståndare. I stället är det två lag som är starkare hemåt, och mer trubbiga framåt.

Under 2,5 mål spelas därför till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 17 augusti
TV: 
Stream: