Speltips Östersund Norrköping 27 juni 2020

Speltips Östersund – Norrköping 27/6: Ensam allsvensk lördagsmatch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Enda lag med full pott efter de tre inledande matcherna av Allsvenskan är IFK Norrköping och vi räknar kallt med att situationen kommer vara densamma efter lördagens match på Jämtkraft Arena där Östersund väntar.

  Rygga vårt speltips hos casumo sport!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

IFK Norrköping med tre av tre möjliga

Bara en tiondel av Allsvenskan är avverkad och saker kommer förändras med tiden, formtoppar och -dippar komma. En sak är åtminstone säker; att IFK Norrköping ser ännu mer ut som en av de mest solklara utmanarna till Lennart Johanssons pokal.

Det är en på alla sätt och vis fantastisk start de fått på året, där allt klaffat. I premiären värjdes Kalmar FF undan, för att därefter krossa två titelaspiranter i form av AIK (4-1 borta) och mästaren Djurgården (3-0 hemma).

De är också ensamma om att ha full pott efter dessa matcher. Jens Gustafsson och hans mannar har varit helt hänsynslösa och snudd på briljanta i dessa matcher.

Är det då ens tänkbart att Östersund blir de första sättet stopp för Pekings perfekta facit? Visst, alla kan slå alla i Allsvenskan, men här blir det tufft.

Östersund, med deras ekonomiska problem och stora spelartapp, har seglat upp som en av de klubbar med störst risk att bli av med deras allsvenska kontrakt – och de inledande matcherna ger heller ingen antydan om annat. Förluster mot Hammarby, Sirius och kryss mot Örebro SK. Noll mål framåt hittills!

Östersund har ingenting att sätta emot

Anfallsspelet är fart-, glädjefyllt och effektivt. Bakåt håller de ställningarna väl och senast mot Djurgården bjöds på försvinnande lite. Att krossa den regerande mästaren med 3-0 – det är siffror svåra att snacka bort.

Som Norrköping levererar fotboll just nu, när mer eller mindre allt klaffar som det ska, då blir de fruktansvärt svårstoppade. De får ut maximalt (?) av deras enorma kapacitet, som inte minst finns i det offensiva.

Gästande Östersund har vi vid upprepande tillfällen här på Spelbloggare.se snackat ner och titulerat som en solklar nedflyttningskandidat. Seriestarten ger ingen anledning till att tro annorlunda – de ser uddlösa ut och till denna match är de sämre på varenda position. Därutöver med Norrköpings stora bredd, jämfört med den tunna trupp ÖFK har.

Oddset har droppat några punkter, men med värdet kvar på IFK Norrköping – och vi tar dem med -1,0 mål (asian handicap) till strax under dubbla insatsen. Gäller då är insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 15:00, lördag 27/6
TV: 
Stream: