Speltips Sirius – IFK Norrköping 19/7: Guldrycket?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det kommer att återkomma inför varje omgång, men frågan är om inte IFK Norrköping tar ett nytt steg mot guldet borta mot IK Sirius den 19 juli 2020?

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går enkelt att konstatera hur flera lag har missgynnats av de speciella omständigheterna som nu omfamnar den allsvenska säsongen. Det finns flera storklubbar som verkligen inte lyckats vänja sig vid en verklighet där publiken inte finns i ryggen – och där det gäller att köra över sina motståndare med hjälp av spelet på planen.

IFK Norrköping är egentligen det enda av lagen som vanligtvis tillhör den allsvenska toppen som verkligen prickat formen i rätt läge. Just att pricka formen är förmodligen en viktig del av förklaringen. Här har vi ett lag som verkligen hittat sitt spelsätt i rätt läge.

Nu ska man säga att IFK Norrköping också haft en hel del tur och flyt med marginalerna, inte minst i matcherna mot Malmö FF (sen kvittering) och mot Östersunds FK (sen vändning till seger). Men det är också den typen av flyt som man ska ha för att vinna guld. Det påminenr en del om tendenserna vi fick se hos mästarna Djurgården förra säsongen.

Ett lag som också sticker ut är IK Sirius, som genomgått lite av en revoultion under sin tränare Henrik Rydström. Det är den typen av ledare som ställer helt andra krav på sina spelare, och det har visat sig bära brukt.

Nu föll man visserligen senast, men IK Sirius är ett lag som kommer att kunna göra det bra i täta matcher just eftersom man har en så tydlig spelidé framåt och så tydliga principer som spelarna har anpassat sig till.

Nu räcker inte IK Sirius till

Samtidigt finns det en fara med att spela en optimistisk fotboll med ett stundtals ganska begränsat spelarmaterial. Det gör att man blir sårbara – och riskerar att hamna i kläm mot det som på pappret får anses vara lite bättre motstånd.

Resultaten mot topplagen har inte varit de bästa, och även om man var det bättre laget mot Djurgården föll man exempelvis i premiären. Nu senast blev det också förlust mot ett formsvagt AIK. Nu ska man möta ett formstarkt IFK Norrköping, ett lag som dessutom spelar sin bästa fotboll på plast eller konstgräs som också finns på Studenternas IP.

Det här är en av flera anledningar till att vi tror på IFK Norrköping, och känslan är att spelbolagen blivit lite väl generösa. Det är troligen den fina starten från IK Sirius som förblindat spelbolagen en aning.

IFK Norrköping vinner spelas till 1,92 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: IFK Norrköping vinner
Odds: 1,92
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:30, söndag 19 juli
TV: 
Stream: