Speltips Sirius Djurgården 14 juni 2020

Speltips Varberg – Djurgården 5/8: Begynnande form

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter en svag inledning har Djurgården fått upp farten, och möter nu Varberg på bortaplan i Allsvenskan onsdagen den 5 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Allsvensk fotboll på en onsdagskväll? Ja, det är någonting som vi har gjort oss väldigt vana vid under säsongsinledningen .Det går inte att klaga på andelen matcher och det täta spelschemat för den som gärna viger sitt liv åt tv-soffan.

Den här onsdagen är inget undantag, och matchen mellan Varberg och Djurgården sticker ut ordentligt på förhand. Kan Djurgården verkligen ta sig an den här svåra bortamatchen på ett tillräckligt bra sätt för att komma hem till huvudstaden med tre poäng? Vi får väl se hur det blir med den saken.

Varberg har däremot inte den allra bästa formen nu, med fyra raka ma tcher utan vinst. Å andra sidan har det bara blivit en förlust på dessa matcher och Jocke Perssons lag fortsätter på det svårslagna spåret. Det gör att man fortsatt ligger på övre halvan och skvalpar.

Djurgården har gjort motsatt resa och ser allt bättre ut efter en svag inledning. Två raka vinster, mot AIK och BK Häcken, gör att formkurvan pekar uppåt. På sina sex senaste har man bara en förlust, och hela fyra vinster. Det känns som att mästartakterna från förra året sakta men säkert går att ana igen.

Vi rekar med odds

Erik Berg kommer inte att spela matchen för Djurgården, eftersom han dragit på sig fyra gula kort och därmed är avstängd. Det ska vara en spelare man kan ersätta, men om det är någon position som inte är så konkurrensutsatt är det kanske mittbackspositionen ändå. Det man har är flera bra nödlösningar i Fredrik Ulvestad och Jonathan Augustinsson, men det är knappast samma klass och samma nivå som Erik Berg. En landslagsmässig spelare ska sägas.

Som om det inte vore nog med det fick även Jesper Karlström säsongens fjärde gula senast, och därmed spelar inte han mot Varberg. Det är ännu en position där det finns alternativ, men lagkaptenen är viktig för laget. Det måste man ändå ha med sig på förhand.

I hemmalaget blir det förmodligen någon form av rotation igen och vi får väl se om Jocke Persson får ut det mesta av sitt lag den här gången. Det känns hur som helst som att man har goda chanser att åter hota ett topplag.

Varbergs Bois +0,75 (asian handicap) spelas till 1,73 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Varberg +0,75 (asian)
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 5 augusti
TV: 
Stream: