Speltips Varberg Falkenberg 29 juni 2020

Speltips Varberg – Falkenberg 29/6: Smakrikt målspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nykomlingen Varberg BoIS tar emot den väntade bottenkonkurrenten i Falkenberg på Påskbergsvallen under måndagskvällen i ett Västkustderby. Från oss blir det ett speltips från målmarknaden inför matchen – och ni tar del av det här!

  Rygga vårt speltips hos Bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Potentiell bottenmatch

Två av de klubbar som förväntas behöva slåss med näbbar och klor för kontrakten i Allsvenskan. Varberg, upp från Superettan och med ett på pappret totalblekt spelarmaterial och Falkenberg som ser precis lika spetslösa ut.

Av seriestarterna finns det dock mycket positivt att hämta. Varberg har överraskat; vann klart över Helsingborg, förlorade med uddamålet mot IFK Göteborg och fick senast oavgjort, 2-2, borta mot seriefavoriten Malmö FF. Detta dock efter att man haft en man mer på planen i över halva matchen sedan Anders Christiansen tappat huvudet helt.

Falkenberg öppnade i stil och hoppas återfinna den formen nu. De fick oavgjort mot ett alltid lika tufft BK Häcken i premiären och vann därefter med uddamålet borta över Mjällby AIF – för att strax över en vecka sedan blivit lottlösa i samband med hemmamötet mot Kalmar FF. Under veckan spelades också slutspelsfotboll i Svenska Cupen, mot nämnda MAIF och då blev det istället en torsk.

Varberg i ovan roll

En sak som oroar oss för Varbergs vägnar är hur de klarar av rollen som favoriter och troligen spelförande. Här kan de inte slå ur underläge, likt i föregående bataljer, och det ställer andra typer av frågor för laget. Vi misstänker att de passar dem mindre bra.

När Varberg, som under säsongen lär dippa och som är sårbara, ska trycka upp positionerna kan det öppna upp dörrarna för Falkenberg, vars kontringsspel är hyggligt, att hitta målprotokollet och även lösa ett bra resultat.

Mycket talar för att båda lagen lär gå stenhårt för det här och ser möjligheten att knipa tre friska poäng – och då kan matchbilden med enkelhet öppnas upp, varpå målspelen ser intressanta ut.

Vårt val? Att båda lagen gör mål till oddset 1,80 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 29/6
TV: 
Stream: