Speltips Varberg Falkenberg 29 juni 2020

Speltips Varberg – IFK Göteborg 18/6: Tips från målmarknaden

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Premiärens skrällar – den ena i positiv och den andra i negativ bemärkelse – möter varandra när Allsvenskan rullar vidare; Varberg BoIS mot IFK Göteborg. Här hittar ni vårt speltips inför matchen.

  Rygga vårt målspel hos casumo sport!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Dröm- mot mardrömspremiär

Ett skadeskjutet Helsingborg, framförallt utan Andreas Granqvist, är kanske inte den mest skräckinjagande av allsvenska konkurrenter – men att Varberg, som nykomlingar och med seriens i särklass tunnaste trupp på pappret, åkte till Olympia och vann med tre mål mot noll är på alla sätt och vis fantastiskt. En drömpremiär!

Nykomlingar kan tendera att skrälla i premiärer, absolut, och nu är det upp till bevis – kan de leverera på nytt och fälla krokben för Blåvitt?

IFK Göteborg var extremt bleka i deras premiärmatch hemma mot IF Elfsborg, där de också föll rättvist med 0-1. De kom inte alls till deras rätt, svajade bakåt och lyckades inte skapa tryck framåt.

I samma match fick IFK August Erlingmark utvisad efter att ha tappat huvudet totalt, varpå han missar denna match och med det försvinner en av de viktigaste pjäserna. Jakob Johansson saknas fortfarande och därtill är André Calisir såväl som Giorgi Kharaishvili osäkra. Som bäddat för ett nytt fiasko, eller?

Blir tätt på Påskbergsvallen

Att Varberg kommer bjudas på lika mycket nu som mot Helsingborg har vi mycket svårt att se hända. Blåvitt lär en hel del respekt för motståndarna, medan det kan finnas en växande oro inom truppen från premiärfiaskot – ett självförtroende på en skör tråd, månne?

Från Varbergs sida är snacket som sådant att de ska försöka sätta tempo i matchen, men medvetna om deras begränsningar i laget har vi – hur snacket än går – svårt att se dem bli överdrivet framåtlutade mot en motståndare av denna kaliber, så även på hemmaplan.

Snarare en match mellan två lag som gör det svårt för varandra – och eventuellt sig själva? Vår känsla är hur som helst att det inte kommer bjudas på direkt skönspel, mängder av målchanser och därför även mål.

Spelet? Under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre – till 1,74 gånger smeten hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 19:00, torsdag 18/6
TV: 
Stream: