Speltips Varberg – Sirius 29/8: Viktiga poäng

IK Sirius seglar på strax efter den allsvenska toppen, och letar tre nya poäng borta mot svårforcerade Varbergs BoIS den 29 augusti 2020.

Annons:

Det här har varit en speciell allsvensk säsong som inte varit lik någon annan, och konstigt vore kanske annars med tanke på de förutsättningar som trots allt råder. För det första blev säsongen försenad med flera månader och det gjorde förberedelserna svåra för många lag.

Det har inte minst märkts på en rad storklubbar, som inte har kunnat omvandla övertaget i ekonomi och historia till matcher under andra förhållanden.

Som bekant spelas också Allsvenskan utan publik, och det har också varit en smäll som storklubbarna inte kunnat hantera på samma sätt som ett par mindre lag. Det här har nämligen varit året där flera uppstickare imponerat.

IK Sirius är förmodligen det allra bästa beviset på det, och att man nu ligger sexa efter snart två tredjedelar av säsongen säger det mesta. 28 poäng så här långt är en imponerande skörd, och fortsätter man så här kan det sluta med succé hela vägen hem.

Just nu har man också ruggig form med tre raka vinster, varav 3-1 hemma mot Hammarby i den senaste omgången, något som gör att IK Sirius just nu bara öser på som om ingenting är som vanligt, och allting är precis som vanligt i en konstig mix.

Med flera spelare som imponerar på ett personligt plan – Vecchia, Sugita, Andersson, Saed – är det bara att köra vidare och fortsätta utnyttja formtoppen som nu finns.

Svårslaget hemmalag

Det går att säga en hel del även om hemmalaget Varbergs BoIS, som hade många experter mot sig inför säsongen, och som de allra flesta menade på skulle tillhöra botten redan från början. Men så har inte blivit fallet.

Efter en ursinnigt stark inledning köpte man sig lite tid, och som det ser ut nu går Varbergs BoIS mot ett nytt allsvenskt kontrakt. Med 20 inspelade poäng håller man långt över poängsnittet för att säkra nytt allsvenskt kontrakt nämligen.

Varbergs BoIS vann dessutom hemma mot Örebro SK senast och visade därigenom att man är ett lag att räkna med även i täta, tuffa bottenmatcher. Det är inte vad som väntar mot IK Sirius, men vi tror på en öppen historia mellan två offensiva lag.

Över 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,73 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Casumo
Spelstopp: 15:00, lördag 29 augusti
TV: 
Stream: