15 februari 2019 Augsburg Bayern München Speltips

Speltips Augsburg – Paderborn 27/5: Viktiga poäng

Paderborn är i ett större behov av poäng än Augsburg, men onsdagens ångestmöte mellan lagen i Bundesliga är viktigt för båda den 27 maj 2020.

  Rygga spelet hos unibet – till med marknadens bästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Gratis streaming av Bundesliga hos spelbolaget ComeOn! Läs mer här – och få 1 000 kronor att spela för med så lite som 250 kr insatta på kontot. Regler & villkor tillämpas.

Det är minsann speciella tider som gäller i den tyska fotbollen för närvarande, och för lagen på nedflyttningsplatser eller i direkt anslutning till bottenstriden finns det ingen tid över för att känna sig fram. Det gäller att prestera direkt.

Allra tyngst är läget för Paderborn, som inför uppehållet gällde som klar jumbo, och som nu har halkat efter ytterligare. Nu står man på 18 poäng och har därmed sex poäng upp till vad som skulle vara en livlina i form av kvalspel. Det är dit man måste sikta.

Men det här har inte varit en bra säsong för Paderborn, som är ett lag med för få gjorda mål framåt och lite för många insläppta. Med 17 förluster på 27 matcher har man också visat sig vara ett lag som är lite för enkla att slå. Det behöver man verkligen ändra på så här i slutskedet av säsongen.

Med allt det här sagt måste man ändå höja lite på ögonbrynen åt att Paderborn efter uppehållet tog två poäng – efter två raka kryss. Då har man ändå spelat mot svårspelade lag som Fortuna Düsseldorf och Hoffenheim. Det är å andra sidan inga topplag vi har att göra med heller.

Ångest på tapeten

Då måste man säga att läget är klart mycket bättre för hemmalaget Augsburg, som har 30 inspelade poäng och hela sex poäng ner till att riskera att ramla ur via kvalplatsen. Det är såklart inte hemma än, men det ger ändå lite andrum.

I det här fallet kan man också peka på en ganska bra omstart, med 3-0 borta mot Schalke 04 senast och sedan uddamålsförlust mot Wolfsburg i matchen innan. Då gjorde man mål – varpå känslan är att man verkligen träffat rätt i målformen.

Här har vi goda förhoppningar om att få se en del mål, och framför allt ett hemmalag som via en vinst dödar risken för att ramla ut nästan helt och hållet.

Augsburg att vinna spelas till fina 1,96 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Augsburg vinner
Odds: 1,96
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, onsdag 27/5
TV: 
Stream: