Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Bayer Leverkusen – Bayern München 4/7: Cupfinal

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är dags för den sista tävlingsmatchen under den tyska cupsäsongen, när finalen mellan Bayer Leverkusen och Bayern München spelas lördagen den 4 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en speciell säsong för alla ligor runt om i hela Europa, och den tyska fotbollen har inte varit ett undantag. Det här var snarare den enda ligan där man på allvar kunde hitta ett rimligt sätt att anordna säsongen på.

För efter att ha dragit igång säsongen väsentligt tidigare än de flesta andra ligor är man nu redan i mål med Bundesliga, sånär som på ett kval som ska gå i mål. Parallellt med kvalspelet finns det också en match kvar att spela i den tyska cupen.

Föga förvånande är Bayern München ett av lagen som tagit sig hela vägen fram till final i den tyska cupen, och för motståndet kommer nu Bayer Leverkusen att stå. Det här är två av den tyska fotbollens bästa lag för närvarande, det är givet, men det är också så att det råder klasskillnad.

Det man kan ha med sig är att Bayer Leverkusen är ett av få lag som verkligen lyckats störa Bayern München upprepade gånger på senare år, med två vinster på de tre senaste försöken i Bundesliga. Det är knappast en slump, utan snarare ett bevis på att man är ett bra lag som har potential att störa de största.

Bayer München vinner

När vi summerar Bundesliga kan vi konstatera att det återigen blir Bayern München som får lyfta pokalen, och även om säsongen i sig är någonting speciell kan vi förmoda att segerns sötma ändå smakar väldigt gott för deras del.

Bayer Leverkusen å sin sida var lite av en besvikelse i perioder, men kunde till slut åka upp på en femteplats. Det gör att laget med största sannolikhet missar Champions League nästa säsong, men det gör också att man är klara för Europaspelet. Det är och förblir minimikravet för en klubba den storleken.

Nu återstår det bara en match innan spelarna får gå på semester och när det är en titel som står på spel kan vi inte tänka oss annat än att båda går stenhårt för vinsten. Men då är det utan tvekan Bayern München som är vassare.

Bayern München -1,5 spelas till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  FC Bayern -1,5
Odds: 1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:00, lördag 4/7
TV: 
Stream: