Speltips Bayern München Düsseldorf 30 maj 2020

Speltips Bayern München – Düsseldorf 30/5: Målspel

Tabellettan Bayern München mot tredjejumbon Fortuna Düsseldorf, som kämpar hårt för ett förnyat kontrakt. Behöver detta betyda att en total utskåpning väntar på Allianz Stadium? Var inte så säkra på den saken!

  Rygga spelet hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Bayern München – Fortuna Düsseldorf: Läs mer här! Du kan dessutom hämta en välkomstbonus på 300% extra hos ComeOn i samma veva. Regler & villkor tillämpas.

Bayern mot ännu en titel

Toppen möter botten. Bayern München vann veckans seriefinal mot Borussia Dortmund, förhållandevis stabilt och med 1-0 på bortaplan, och har således drygat ut deras serieledning till så mycket som sju poäng. Nu talar allt för att ännu en titel ska joggas hem, för inte tappar väl bjässen Bayern det här?

Efter en lite halvdan start på seriespelet har Bayern München bara växlat upp och nu står de stärkta med nio raka segrar samt 18 utan förlust; makalösa 17-1-0 i resultatraden. Verkar mer eller mindre orubbliga just nu.

Det här blir med andra ord en brutal uppgift för Fortuna Düsseldorf, som under veckan vände 0-1 till en 2-1-vinst över Schalke 04 och som heller inte förlorat sedan omstarten. Vinsten följde nämligen upp dubbla kryss, det ena mot Köln och det andra mot Paderborn.

Så, är det verkligen här poängen ska inkasseras? Det vore förstås en skräll modellen större om fallet blev som sådant, men å andra sidan måste de försöka ta tillvara på varenda poängmöjlighet som dyker upp. Klubben hittas på platsen som tredjejumbo, om än bara med ynka pinnen till säker mark. Bottenstriden ser ut att bli en mer nervkittlande historia än toppditon.

Philippe Coutinho, Niklas Såule, Corentin Tolisso samt Thiago, skadade, rapporteras missa matchen för Bayern München. Ingenting nytt på tapeten. Detta medan Düsseldorf får klara sig utan Zack Steffens tjänster. Därutöver med Dawid Kownacki som osäker.

Klasskillnad – men överdrivna favoritodds

Nästintill allt talar för en Bayern München-trea här, det ska vi inte sopa under mattan, men det betyder inte att Fortuna Düsseldorf inte ska kunna streta emot hyfsat. Det behöver inte bli på tal om en storkross på Allianz Stadium, menar vi.

Düsseldorf känns ändå hyfsat stabila just nu och mot Schalke i veckan var de det bättre laget och vann helt välförtjänt. De har fått lite momentum och med ett starkt defensivt fokus ska siffrorna i alla fall kunna hållas nere här.

Bayern München fortsätter i deras tur att vinna, vinna och vinna. En maskin som ser ostoppbar ut. Men det är inte alltid som motståndarna körs över i rena siffror, och det har snarare varit stabiliteten som fått dem att sticka ut på senare tid. Sex hållna nollor på de sju senaste matcherna, varav fem innehållit max tre mål.

Spelårets omvända match vann Bayern med fyra mål mot noll. Blir eventuella siffror max lika stora nu? Det är vartåt vi lutar.

Därför blir speltipset inför matchen under 4,5 mål (asian handicap) till 1,72 gånger smeten hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
för nya kunder hos bet365. Regler & villkor tillämpas. Se hemsidan för fler detaljer.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,5 mål totalt
Odds: 1,72
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 30/5
TV: 
Stream: