Speltips Bayern München II – Preussen Münster 3/6: Tredjeligan i Tyskland

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

3. Bundesliga är en liga som lätt hamnar i skymundan, där Bayern München II nu möter Preussen Münster på hemmaplan den 3 juni 2020.

  Rygga spelet hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Faktum är att man inom den tyska fotbollen inte bara har kunnat köra igång högstaligan Bundesliga och andraligan 2. Bundesliga, utan nu är det också dags att lägga fullt fokus på att spela tredjeligan vid namn 3. Bundesliga.

För oss som älskar fotboll och gärna vill ha fler matcher att sätta tänderna i går det såklart inte att klaga på det här. Nu får vi dessutom följa Preussen Münster borta mot farmarlaget till den största klubben i landet, Bayern München.

Det är alltså ett lag som delvis består av unga, egenfostrade spelare som i framtiden ska försöka slå sig upp och in i Bayern München. Det är en bra bit att vandra hela vägen dit, men kom ihåg att det finns många bra spelare som inte ens får chansen att spela i farmarlaget heller.

Alex Timossi, den unga lovande talangen från Helsingborgs IF, tillhör exempelvis den truppen men har inte fått speltiden som har krävts. Därför är han nu utlånad till Allsvenskan för att förhoppningsvis få seniorminuterna som krävs i sina ben – och därigenom kunna ta stora kliv som spelare.

Preussen Münster får det tufft

Om vi frågar spelbolagen är det självklart att det är Preussen Münster som gäller som underdog inför den här matchen, och då tar man ändå höjd för att hemmaplansfördelen har försvunnit eller mattats av betänkligt efter att fotbollen kommit igång igen.

Det här är andra gången den här säsongen som Preussen Münster spelar mot just Bayern München II, och första gången fick Preussen Münster se sig besegrade med hela 1-4 på sin egen hemmaplan. Med ett sådant resultat är det klart att man inte direkt ser fram emot den här matchen. Som alltså dessutom spelas på bortaplan.

Bayern München II vann med 1-2 borta mot Ingolstadt, ett lag som brukar ligga högre upp i seriesystemet, i omstarten. Samtidigt slog Preussen Münster faktiskt Halle – en stad annars känd för sin grästurnering i tennis där Roger Federer brukar vara på plats – med 4-2 i sin första match.

Hur som helst tror vi att Preussen Münster får det lite väl tufft här.

Bayern München II vinner spelas till 1,60 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München II vinner
Odds: 1,60
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 3/6
TV: 
Stream: