Speltips Bayern München Union Berlin

Speltips Bayern München – Mönchengladbach 13/6: Läge för skräll

Bayern München står oerhört starkt, vinner match på match, men Borussia Mönchengladbach kan bli en tuff nöt att knäcka på Allianz Arena. Bud på skräll till lördagens sena toppbatalj från Bundesliga?

  Rygga vårt speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen hos ComeOn: Få 300% extra att spela för när du sätter in 250 kronor. Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Mönchengladbach känner pressen

Serietiteln är nästan helt Bayern Münchens i praktiken och kan vara dito i teorin när som helst. För att säkra det hela, oavsett övriga resultat, krävs två vinster till – med fyra matcher kvar att spela. Under veckan blev de också finalklara i DFB Pokal, tyska cupen, sedan Eintracht Frankfurt värjts undan med 2-1.

Insatsen där och då var inte mycket att minnas, men det som spelade roll var att matchen det facto vanns – nu som finalklara och med totalt 12 raka fullpottare. Det är makalös statistik. Hur ska Bayern sättas stopp för? Är det överhuvudtaget möjligt just nu?

Större är pressen på Mönchengladbach, som har blandat lite väl mycket i prestationer sedan omstarten. Senast åkte de exempelvis på en bortaförlust mot Freiburg, 0-1, och det följde upp en 4-1-kross av Union Berlin.

Trots förlusten är Borussia M’gladbach kvar i topp fyra-området – alltså en av de platser som leder ut till nästa års Champions League. Pressen underifrån är dock total, av Bayer Leverkusen, och enbart fem plusmål i målskillnadskolumnen skiljer dem åt där.

Lewandowski och Müller saknas

Borussia M’gladbach ser kanske inte fullt pålitliga ut just nu, men har en hög högstanivå och är trots allt tabellfyra. Knappast ett lag som ska lägga sig platt ens mot stjärnspäckade Bayern München, som också kommer från en halvdan cupinsats samt inte fått särskilt mycket vila sedan den. Mindre än tre dygn, mer bestämt.

Och vad som inte får bortses från är de brutala avbräcken som stör Bayern München inför matchen; Thomas Müller och Robert Lewandowski. De två spetspjäserna offensivt. Dessutom med Philippe Coutinho, Niklas Süle och Corentin Tolisso out sedan innan. Serge Gnabry och Michaël Cuisance tveksamma.

Nu har även Gladbach några tunga avbräck – Alassane Pléa, Tobias Strobl, Fabian Johnson samt Denis Zakaria – men det kan överhuvudtaget inte ens jämföras med problemen för Bayern.

Även om det inte skulle räcka till poäng för Mönchengladbach, har vi mycket svårt att se det bli på tal om någon överkörning den här lördagskvällen. Skrälloddsen ser mycket trevliga ut och det finns flera alternativ av värde.

Vårt val? Borussia M’gladbach +1,5 mål (asian handicap) till 1,88 gånger insatsen hos Unibet. Spelet sitter om de vinner, spelar lika eller förlorar med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Borussia Mönchengladbach +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, lördag 13/6
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.