Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Bayern München – Wolfsburg 16/12: Jämnare än väntat

Bayern München ser inte fullt lika övertygande ut just nu, men måste ändå gälla som storfavorit hemma mot Wolfsburg i Bundesliga.

Om det är något lag som bored vara vana vid att spela många matcher på kort tid är det Bayern München, som så sent som under sommaren spelade slutspelet i Champions League, och då imponerade på ett helt enormt sätt hela vägen fram till att man vann finalen.

Men inledningen på den här säsongen har varit lite, med betoning på lite, krampaktig för laget, som inte gått att känna igen. Men det känns som en fullt rimlig motreaktion på en helt galen säsong och sommar. Rent mentalt är det inte enkelt att ladda om.

I helgen tappade Bayern München poäng borta mot Union Berlin, ett av flera mindre lag (relativt sett) som verkligen har imponerat i år. Det gjorde att man nu står på totalt fyra poängtapp på elva omgångar. Det är ovanligt många.

Nu möter Bayern München ett svårspelat Wolfsburg, som efter elva omgångar fortfarande inte har förlorat en enda match. Det får man ta och lyfta på hatten för. I helgen slog Wolfsburg ett svårspelat Eintracht Frankfurt och gick därmed upp på Champions League-plats. Är laget tillbaka på allvar nu?

Bayern München får det tufft

Som bekant har Joshua Kimmich inte kunnat spela på ett bra tag och även om han sägs vara redo för att träna lite smått med övriga laget är det en bra bit till att han nu ska kunna spela, eller ens gå för fullt på träningarna. I mina ögon är det ett ganska tungt tapp, men Bayern München har lyckats hantera det på ett imponerande sätt hittills.

I övrigt ska man ha med sig att hemmalaget Bayern München nu saknar Javi Martinez och Tanguy Nianzou, medan Niklas Süle och Leon Goretzka står som osäkra på förhand. Det är ett viktiga spelare vi har att göra med, men bredden är otroligt som vi också vet.

Wolfsburg har imponerat hela säsongen och kan med en vinst här klättra ikapp Bayern München i tabellen. Då står båda lagen på 24 poäng, men visst vore det mer optimalt om Wolfsburg hade fullt häng i spelartruppen?

Marin Pongracic, William, Josuha Guilvagou och Renato Steffen ser alla ut att missa matchen. Men det ser också ut som att man behöver vila Yunus Malli, Daniel Ginzcek och Admir Mehmedi ett tag till.

Wolfsburg förlorar nästan aldrig och det gör att jag tror att man kan streta emot helt okej i den här matchen också.

Wolfsburg +2 (asian handicap) spelas till 1,61 gånger såsen hos SpeedyBet.

Speltips:

Speltips: Wolfsburg +2 (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 20:30, onsdag 16 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: