Streama Dortmund

Speltips Borussia Dortmund – Freiburg 3/10: Tuff match

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Borussia Dortmund behöver tre poäng hemma mot Freiburg, men vi förväntar oss en tuff match lördagen den 3 oktober 2020 i Bundesliga.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inga enkla matcher just nu för Borussia Dortmund, som har öppnat säsongen lite trevande med en vinst mot Borussia Mönchengladbach, och en klar förlust borta mot Augsburg i ligaspelet.

Borussia Dortmund föll visserligen också i sin senaste match mot Bayern München, och även matchen i sig inte var den allra viktigaste eftersom det ”bara” var den tyska supercupen, är det klart att det alltid svider att förlora mot sina rivaler.

Men vad som däremot stack ut i den matchen var att det var oerhört jämnt, och att Borussia Dortmund med sitt ungt präglade lag hade vad som krävdes för att stå upp bra. Min övertygelse om att man har någonting stort på gång kommer därför bara att kännas än mer aktuell efter den insatsen, och inför framtiden här.

Nu behöver man dock studsa tillbaka och ta en vinst här i Bundesliga, eftersom Borussia Dortmund på två omgångar bara tagit tre poäng. Erling Braut Haaland har prickat formen och gör sin vana trogen mål på i princip allting, men i övrigt är det här ett Borussia Dortmund som behöver hitta fasen på allvar.

Freiburg däremot har en vinst, borta mot Stuttgart, och ett kryss hemma mot Wolfsburg efter två spelade omgångar. I båda matcherna har man gjort mål, men man har å andra sidan släppt in också. Nu litar jag blint på att man tar sig an en mer defensiv inställning här.

Borussia Dortmund saknar spelare

Borussia Dortmund har under hela inledningen på säsongen saknat ett par tunga spelare, och inte minst Thorgan Hazard har visat sig svårt att ersätta. Han var en viktig spelare förra säsongen och hade inte minst ett bra samarbete med fler aandra offensiva spelare.

Dan-Axel Zagadou, Marcel Schmelzer och Robias Raschl har inte spelat för Borussia Dortmund än den här säsongen och ser inte ut att göra det nu heller. Vad som däremot är riktigt oroväckande är att Jadon Sancho nu står som osäker efter att ha varit sjuk i veckan. Det spekuleras dock i att han snarare försöker tvinga sig bort till Manchester United, men det är uppgifter som får ses som spekulationer.

Roman Bürki och Mateu Morey står också som osäkra på förhand i ett Borussia Dortmund som dock kan formera en stark elva alldeles oavsett.

Det blir utan tvekan ett Borussia Dortmund som har en starkare elva än Freiburg, som dock öppnat säsongen lovande med två bra prestationer. Janik Haberer och Guus Til är osäkra till spel här, medan Mark Flekken fortsatt är helt utanför laget. Målvakten är fortsatt skadad.

Baptiste Santamaria, som alltså är den dyraste förstärkning som Freiburg någonsin gjort, kommer troligen att ta plats på mittfältet. Baptiste Santamaria kommer senast från Angers i den franska ligan.

Freiburg +1,75 (asian) spelas till 1,78 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Freiburg +1,75 (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:30, lördag 3 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: