Speltips Club Brugge Dynamo Kiev Speltips

Speltips Borussia Dortmund – Mainz 17/6: Enorm klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Borussia Dortmund kan inte gälla som någonting annat än oerhörda favoriter inför mötet med bottenlaget Mainz i Bundesliga den 17 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Bundesliga och matchen kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Det återstår tre omgångar och ligatiteln är inte helt förlorad, men vi vågar lova att Borussia Dortmund har slutat drömma om att lyfta pokalen i slutet av den här månaden. Det är helt enkelt för långt upp till FC Bayern München.

Men med det sagt går det att avsluta säsongen på ett starkt sätt, och det räknar vi blint med att Borussia Dortmund försöker göra.

Nu är formen inte fullt så bra som man hade hoppats på, eftersom det egentligen inte finns så mycket att spela för. Men när Borussia Dortmund spelar på hemmaplan, mot ett bottenlag, då brukar det bli åka av.

Det är lite deppiga nyheter för Mainz, som behöver ta poäng i sina matcher för att försöka hålla Fortuna Düsseldorf bakom sig. Just nu har man tre poäng till godo på kvalplatsen, men det kan svänga snabbt. Tre omgångar återstår.

Borussia Dortmund är hetare

Efer att ha missat ett par matcher var Erling Braut Haaland tillbaka för sitt Borussia Dortmund i helgens omgång, och då var det också han som tryckte in segermålet precis i slutet av matchen. Det säger en hel del om hur viktig norrmannen är för det här laget. Nu ska han kunna spela från start för Borussia Dortmund, och med tanke på hans otroliga målskörd är det närmast en målgaranti man får in i laget.

Däremot kommer troligen inte Marco Reus och Nico Schulz kunna spela, samtidigt som Dan-Axel Zagadou, Mohamoud Dahoud och Thomas Delaney är ute med skador sedan tidigare.
Det går att jämföra med Mainz, där Achim Beierlorzer kommer att få formera om sitt lag lite då Edimilson Fernandes inte kan spela på grund av en avstängning. Taiwo Awoiniyi och Robin Zentner finns på skadelistan.

I deras fall är det svensken Robin Quaison som är den stora stjärnan, men han har inte riktigt fårr det att lyfta till samma höga nivå efter omstarten. Det är dock en synnerligen stark spelare i sina bästa stunder.

Här kan man säga mycket om matchen i stort, men det är såklart inte här som Mainz ska ta sina poäng. Det återstår tre omgångar, och vi tror att fokus snarare ligger på omgång 33 och 34 än denna.

Borussia Dortmund -1,5 spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Borussia Dortmund -1,5
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, onsdag 17/6
TV: 
Stream: