Darmstadt Greuther Fürth Speltips 29 maj 2020

Speltips Darmstadt – Greuther Fürth 29/5: 1X2-spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Med siktet inställt på uppflyttning är det som Darmstadt 98 tar emot Greuther Fürth på Merck-Stadion am Böllenfalltor under fredagskvällen – och chansen till tre nya, friska pinnar ska värderas som stor.

  Rygga hos William Hill – till bästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama 2. Bundesliga hos Unibetoch få 600 kronor att spela för när du sätter in en hundralapp på ditt spelkonto. Gäller nya kunder. Regler & villkor tillämpas.

Darmstadt känner smaken av Bundesliga

Ett övre halvan-möte, där framförallt Darmstadt fortfarande har toppchans på att nå åtminstone tredjeplatsen och således få chansen att kvala till Bundesliga. Detta efter att de vunnit två matcher efter varandra; 4-0 över St. Pauli och 3-1 borta över Erzebirge Aue. Omstartspremiären innan dess landade emellertid i en förlust.

Det är i alla fall onekligen med god form som de kommer till spel med, Darmstadt, och ett momentum som innebär att de får axla ett rätt klart favoritskap inför matchen mot Greuther Fürth, vars jakt på uppflyttning ter sig alltmer hopplös.

Och det är klart, i denna konkurrens måste bättre resultat skördas än vad de lyckats med sedan omstarten. De inledde med två kryss, mot Holstein Kiel samt Hamburger SV, för att senast – oväntat – förlora med 0-2 hemma mot Osnabrück som med den trean tog ett rejält kliv från botten och mot nytt kontrakt.

Form, klass och hemmaplan

Det mesta talar för Darmstadt 98 inför denna match, menar vi. En bra bit över dubbla insatsen är också bra betalt för att de ska ta hem den.

Laget har alltså 7-1 i målskillnad på deras två senaste matcher, vilket för all del inte sett ut som enkla historier på förhand. 3-1-vinsten borta över Erzebirge var ett stort styrkebesked – en match som också vändes, där de var konsekventa likväl som vassa i omställningsspelet.

Annat är det med Greuther Fürth, som helt tappat stilen och stod för en total plattmatch mot Osnabrück under veckan. Lika uddlöst framåt som svajigt bakåt. Svenskanfallaren Branimir Hrgota lider av måltorka och att han hittar tillbaka till formen skulle betyda oerhört mycket för laget – men vad talar egentligen för det, precis just nu?

Hemmaplan, bättre form och med smak på topplaceringarna – här synar vi Darmstadt att vinna matchen till oddset 2,15 hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William hill – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Darmstadt 98 vinner, rak etta
Odds: 2,15
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, fredag 29/5
TV: 
Stream: