Speltips Düsseldorf Dortmund 13 juni 2020

Speltips Düsseldorf – Dortmund 13/6: Ingen överkörning

Fortuna Düsseldorf, i deras kamp om nytt kontrakt, ska försöka stjäla poäng från Borussia Dortmund, som välkomnas till Merkur Spiel-Arena i en av lördagens alla matcher från Bundesliga. Ute efter speltips? Se hit!

  Rygga vårt speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Öppna ett konto hos ComeOn, få 300% extra i välkomstbonus, och se matchen utan extra kostnad. Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Düsseldorf pressade

Det är med kniven mot strupen som Fortuna Düsseldorf ska avsluta det här spelåret, med fyra seriematcher kvar att spela och placerade på kvalplatspositionen. Detta när de har denna match samt RB Leipzig i kommande – två de kommer få det tufft att räcka till i. Glappet till såväl under som över strecket är under det är inom räckhåll.

Nivån som hållits efter uppehållet har varit lovande på flera sätt och vis, men med en vinst, tre kryss och en förlust klättrar man inte avsevärt i tabellen. Och här ska det till en betydande skräll för att undvika förlora.

Och Borussia Dortmund? Titeln är utom räckhåll, men exakt allt pekar åtminstone på att det blir Champions League-spel. Detta när det alltså är 12 poäng kvar att spela om och de har sju till nedanför topp fyra. Vinst här och det är mer eller mindre klappat och klart. Långtifrån något mardrömsschema under slutspurten heller.

Erling Håland out

Trots att norrmannen, succéanfallaren Erlång Håland saknades för sitt Dortmund senast mot Hertha Berlin lyckades de vinna med ett mål mot noll – men det var allt annat än någonting solklart.

Trenden för Düsseldorf må vara målrik – med fyra av dem matcher över 2,5 mål – och mot ett kraftpaket som Dortmund skulle man då kunna tro på proppen ur; mål i flertal och åt båda håll. Vi tänker dock annorlunda.

En match som denna måste Düsseldorf bli bakåtlutade och prioritera det defensiva, vilket annars inte varit fallet, och nu är bortalaget dessutom skadeskjutna i det offensiva. Det stärker deras chanser till att faktiskt hålla det tajt.

Litet minus med försvarsklippan Adam Bodzek indisponibel för Düsseldorf, men alltför stor inverkan på förutsättningarna bör det inte ha.

Under 3,5 mål tas till 1,68 x insatsen hos Unibet, som också streamar matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 13/6
TV: 
Stream: