16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips Eintracht Frankfurt – Mainz 6/6: Robin Quaison igen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Eintracht Frankfurt och Mainz är säsongens två stora besvikelser i Bundesliga, och nu möts lagen lördagen den 6 juni 2020 igen.

  Rygga speltipset till bästa odds hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Bundesliga utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Det är speciella tider i den tyska fotbollen, och när det nu är dags att spela omgång 30 av totalt 34 kan man lugnt konstatera att det är lite mer skarpt läge. På flera håll kan vi nog förvänta oss att nervositeten spelar en större roll och påverkan än vad den har gjort tidigare under säsongen.

Egentligen finns det all anledning att känna sig besvikna på Eintracht Frankfurt den här säsongen, inte minst mot bakgrund av hur heta man var förra året när man inte bara gick långt i Europa, utan också gjorde det bra i Bundesliga under stora delar av säsongen.

Men nu har man alltså haft en klart svagare säsong, och med 35 inspelade poäng ligger Eintracht Frankfurt inte mer än på elfte plats. En vinst hit eller dit gör att man klättrar ett par placeringar, men egentligen är det samma sak neråt. Det är inte mer än åtta poäng ner till kvalplatsen.

Det ska enormt mycket till för att Eintracht Frankfurt ska hamna i den sitsen, men vi kan väl konstatera att man då behöver någon vinst till nu för att inte ens behöva ta i den diskussionen med tång. Att vinna hemma mot Mainz borde vara en sådan överkomlig sak att klara av då.

Mainz håller inte måttet

Med sina tolv ligamål har Robin Quaison visat att han är en spelare som ska spela i Bundesliga, om inte på ännu högre nivå än så. Men på det hela taget är Mainz ett lag som inte riktigt håller måttet, och som inte riktigt är bra nog för att konkurrera högre upp.

Det är ofta ett naivt lag vi har att göra med, som släpper in för många mål (flest i hela Bundesliga, 62 stycken) men som ändå kan göra en hel del mål framåt. Men den melodin visar sig sällan vara en bra strategi.

Nu har man bara en poäng ner till Fortuna Düsseldorf som ligger på kvalplats, och Werder Bremen har dessutom bara tre poäng upp till säker mark. Plötsligt kan Mainz alltså ramla ur Bundesliga via en direktplats ner till 2. Bundesliga. Tungt värre för deras del.

Eintracht Frankfurt vinner spelas till 2,05 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt vinner
Odds: 2,05
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 6/6
TV: 
Stream: