16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips Frankfurt – Gladbach 15/12: Målgalej

Speltips som berör målmarknaden? Ja, det känns givet inför mötet mellan Eintracht Frankfurt och Borussia Mönchengladbach i Bundesliga denna tisdag.

Efter en inledning på säsongen som varit lite märklig och ett spelschema som blivit komprimerat från start har det funnits alla planeringssvårigheter för att överhuvudtaget kunna få in hela säsongen. Med spelet ute i Europa, landslagsfotbollen och inhemska cuper är det mycket logistik som ska tas i mål.

Det gör också att det nu denna vecka spelas lite av ett uppsamlingssving med matcher runt om i hela Europa. Det berör nästan samtliga ligor, där det antingen finns matcher som har haltat under lång tid, eller där det finns ett behov av att planera in en hel omgång till innan jul- och nyårsledigheten.

Det gör dock att man inte behöver misströsta för att Champions League och Europa League är över för den här hösten, utan nu kan fokusera på toppfotboll från internationella ligor ändå. På tisdagen spelas ett antal tunga matcher från Bundesliga, exempelvis.

Ett möte som jag håller extra kärt är det mellan Eintracht Frankfurt och Borussia Mönchengladbach, ett möte som på pappret borde ha alla förutsättningar som brukar sägas behövas för att bli underhållande.

Det är två lag som verkligen måste vinna – och öka sin poängskörd markant under fortsättningen på säsongen för att kunna leva upp till sina mål.

Det är två lag som ofta spelar målrika matcher – och vars styrka sista säsongerna har varit kopplad till en offensiv som sticker ut.

Det är också två lag som konsekvent spelat målrika matcher mot varandra – som senast när Borussia Mönchengladbach vann med 3-1 på bortaplan och samma lag vann med 4-2 på hemmaplan.

Negativ trend i båda lagen

Men om man ska vara lite realistisk också måste man ta och förtydliga att båda lagen är inne i en lite sämre period för tillfället, och att formtrenden snarare pekar åt fel håll. Det är kanske en sak som inte talar för mål i den här matchen.

Men man kan också se det som att det väntar ett trendbrott för både Eintracht Frankfurt och Borussia Mönchengladbach, som båda är lag som vi vet har en större offensiv, och större höjd, i sig när allting fungerar som det ska.

Är det kanske dags för en urladdning, och ett trendbrott?

Borussia Mönchengladbach har fyra raka matcher utan vinst och har inte fått det att lossna från mitten av november månad.

Eintracht Frankfurt gör mål i nästan varje match, men sex av lagets sju senaste matcher i Bundesliga har ändå slutat med ett kryss. Vinsterna? Jo, de duggar knappast tätt.

Över 2,75 mål (asian) spelas till 1,67 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, tisdag 15 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: